Datacon - IT løsninger med omtanke
Medarbejdere taler Microsoft Dynamics 365

Vi udvikler løsninger, der giver overblik og øget værdi for din virksomhed

Vi binder it og forretning sammen

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics.

Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Vi rådgiver om og leverer forretningskritiske it-løsninger. Vi har i mere end 30 år optimeret og effektiviseret vores kunders it. Vi fokuserer på fleksible og optimerede løsninger der understøtter og optimerer  jeres forretning, med leverancesikkerhed og tryghed fra en partner, der tager ansvar!

Igennem vores 30 år i markedet, har vi bibeholdt agile arbejdsprocesser og sunde kerneværdier, samtidig med at have fulgt med tiden og vores kunder. Derfor udvider vores kompetence-områder sig konstant, der i dag i stærk grad er drevet af digitalisering med alt fra apps, e-commerce, automatiserings-værktøjer og meget, meget mere.

Vi har et stort kendskab til især grossist-, detail- og produktionsbranchen med erfaring i at binde hele værdikæden sammen, for vi ved at de største resultater – strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater – kommer ved at sammentænke it og forretning. De store gevinster opnås når de forskellige it-systemer spiller sammen med jeres ERP-system.

Hør mere om vores kompetencer her

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: