Datacon - IT løsninger med omtanke

Karriere

Job hos datacon

Karriere

Bliv en del af holdet

Er du klar til dit næste karrie træk?

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics.

Ved at sammentænke it og forretning opnår vores kunder mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.  Vores mission er ikke at levere det system kunden beder om, men det system de hare brug for. Forudsætningen for at kunne dette ligger i vores dybe forretningsforståelse og tætte samarbejde med den enkelte kunde. 

Følg et projekt fra start til slut

Som konsulent hos Datacon får du mulighed for at følge dine projekter fra start til slut. Vi arbejder tæt på vores kunder og vi forstår hver enkelt organisations unikke udfordringer. 

Faglighed i føresædet

Hos Datacon sætter vi fagligheden enormt højt. Vores medarbejdere er blandt de bedste i landet, og vi sørger for kontinuerlig udvikling af den enkeltes erfaring, kompetencer og certificeringer. 

Vi betragter os selv som IT-håndværkere, der siger tingene ærligt og leverer det vi har lovet. Som Team arbejder vi sammen om at løfte opgaverne. 

 

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Datacon er en ejer ledet virksomhed, med en aktiv daglig ledelse. Her er korte kommunikationsveje, et fladt hieraki og en venlig og uformel tone. 

Frihed under ansvar

Hos os skal du ikke spørge om lov til at få fri til tandlægebesøg eller bare fordi. Vi blander os heller ikke i, om du arbejder bedst fra kontoret, dit hjem eller andre steder. Det vigtigste for os er, at du leverer et godt stykke arbejde og at du er glad for at være her.  

Ikke kun arbejde

Hos Datacon sætter vi stor pris på et godt sammenhold. Og vi sørger for det sociale ved at spise morgenbrød, arrangere fredagsbar, firmafester og rejser. 

Vil du med på holdet?

Vi søger løbende dygtige folk, som vil være med til at udvikle og levere gode ERP-løsninger. Hvis det er dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning elller kontakt os for en snak om dine muligheder hos os. 

 

 

 

 

Se vores ledige stillinger

Ledige stillinger:

Fordele ved at arbejde hos Datacon:

Konkurrence - dygtig løn

Fordi godt arbejde skal kunne betale sig

Fleksible arbejds-forhold

Nogen gange laver man sit bedste arbejde udenfor kontorets rammer. Vi giver dig frihed til selv at vælge, hvor du helst vil være produktiv.

God work/life balance

Fordi vi tror på at medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater.

Kompetente kolleger og gode muligheder for udvikling

Vi tilbyder faglige udfordringer, sparring mellem kompetente kolleger og løbende opgradering af vores medarbejderes kompetencer og certificeringer.

Attraktiv frokostordning

Frisk, lækker og sund mad hver dag på kontoret. Frugtordning og mulighed for at tilpasse forskellige diæter.

Firmarejser, fester og godt sammenhold

Vi kan godt lid at hygge os sammen og fejrer vores successer som et team.

Ser du ikke en stilling til dig? Send os en uopfordret ansøgning.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: