Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsofts nyeste ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Microsoft Dynamics 365 er fyldt med masser af funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant.

En fleksibel ERP-Løsning

En af de helt store fordele ved Microsoft Dynamics 365 er at det er et ERP-system, som kan tilpasses til jeres individuelle behov. Med en solid sammensætning af individuelle applikationer, kan systemet skræddersyes til at understøtte jeres organisations behov.

Frem for alt giver Microsoft Dynamics jer muligheden for at få en ERP-løsning der er som skræddersyet til jeres organisations behov og som samtidigt er let at opgradere og tilpasse til fremtidens udfordringer.

Markedet bedste funktionalitet

Microsoft Dynamics 365 tilbyder en række af intelligente ERP-applikationer, som kan hjælpe dig med at drive din forretning og optimere dine resultater. Indbygget intelligent AI i modulerne, hjælper dig med at få mest muligt ud af dine data.

Med dette ERP-system har I mulighed for at håndtere blandt andet:

  • Produktionsstyring
  • Økonomistyring
  • Budgetplanlægning
  • Lagerstyring
  • Kontraktstyring
  • Business Intelligence
  • Logistikstyring
  • Salgsstyring

Designet til Cloud – men let at tilpasse til on-premise

Microsoft Dynamics 365 er designet som en cloud løsning. Det betyder at hele løsningen ligger i Microsofts eget datacenter og at I dermed ikke behøver at tænke på indkøb og drift af servere, back-up og sikkerhed. I stedet for at købe licenser, betales der her et fast månedsabonnement per bruger. I har få eller ingen udgifter til serverplads og I undgår dermed ubehagelige overraskelser i jeres drifts- og vedligeholdelsesbudget.

I har dog stadigt mulighed for at vælge en on-premise eller endda en fleksibel hybrid løsning, der udnytter fordelene ved en cloud-løsning, samtidigt med at udvalgte data gemmes på lokale servere efter behov.

Hurtige responstider

Den cloud-baserede løsning sikrer, at Microsoft Dynamics 365 er et hurtigt og responsivt system at arbejde med. Det hurtige system får dine medarbejdere til at føle sig mere effektive i hverdagen. Samtidigt sikrer systemets brugervenlighed, at det er hurtigt og let at lære, samt at bruge i hverdagen. som i så mange andre facetter af livet, hænger det ofte sådan sammen, at når noget er nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget, der er understøttet af Microsoft Dynamics 365.

Datacon er eksperter i Microsoft Dynamics 365

Hos Datacon er vi altid klar til at hjælpe dig med, at finde den helt rette ERP-løsning til din virksomhed. Med over 30 års erfaring indenfor ERP-udvikling og implementering, har vi et stort kendskab til produktet og samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når de skal have et nyt ERP-system.

I vores verden er to organisationer aldrig helt ens og vi ser det som vores vigtigste opgave, at udvikle de løsninger som passer til netop jeres behov.  ERP-systemer byder på masser af muligheder og vi tilbyder alle vores kunder ærlig og reel rådgivning, så I ender med den rette løsning for jer.

Vi hjælper med opgraderinger fra Microsoft Dynamics AX

Er I glade for jeres nuværende Microsoft Dynamics AX 2012, men samtidig opmærksomme på at det snart er på tide at opgradere til den nye Dynamics 365? Datacon tilbyder lige nu at lave en live analyse, så i får klarlagt jeres behov.

Microsoft har med deres Dynamics 365 tilført endnu mere funktionalitet til deres standard ERP-læsning. Men hvilke funktioner får I dækket af en standard-løsning og hvor mange tilpasninger har I behov for, før jeres nye system passer lige så godt til jeres organisation som det nuværende?

Med en live analyse giver vi jer muligheden for at teste tingene af. Vi sætter en test-udgave af Dynamics 365 op med jeres egne data, med alle funktioner og uden tilretninger. På den måde kan I få afklaret om standardopsætningen passer til jeres behov, og hvor i evt. har brug for tilpasninger.

På den måde spilder I ikke en masse unødvendige udviklingstimer og får et langt mere praksisnært billede af jeres opgradering.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: