Datacon - IT løsninger med omtanke

En solid og driftssikker ERP-løsning 

Microsoft Dynamics AX

Få overblikket

Hvad er
Microsoft Dynamics AX?

Microsoft Dynamics AX er en  ERP-løsning, baseret på solide Microsoft funktioner indefor Finance and Operations. Selvom den seneste iteration af det populære system, så dagens lys tilbage i 2012, repræsenterer Microsoft Dynamics et velkendt og velafprøvet ERP-system, som mange virksomheder stadigt har enormt glæde af den dag i dag – med hjælp fra en god Dynamics-leverandør.

Microsoft stopper supporten

Microsoft stoppede mainstream support af den seneste AX-version pr. 12. oktober 2021. De har indført mulighed for at tilkøbe en extended supportaftale frem til 2023.

Dette har fået mange AX-brugere til at stille spørgsmålet: “hvad gør vi så?”

En god Dynamics-partner kan hjælpe

Datacon kan hjælpe jer med at få skabt overblikket over fordele og ulemper ved fortsat at vedligeholde en AX-løsning.

Vi oplever at mange AX-brugere har en løsning, der er skræddersyet til deres behov, og som performer effektivt i hverdagen.

Vi kan afhjælpe nogle af de udfordringer, der opstår ved at bruge et system der ikke længere supporteres, og rådgive jer omkring fordele og ulemper ved en fremtidig opgradering.

I sidste ende er det jer selv, der skal tage beslutningen om en opgradering eller ej. Hos Datacon har vi et team af erfarne AX-udviklere og konsulenter, som kan supportere jeres løsning, så længe det ønskes.

 

En velkendt og velafprøvet platform

Med så mange år på bagen er Microsoft Dynamics AX er en utrolig stabil og driftssikker ERP-platform. Optimerede funktioner, tilpasset virksomhedens behov gør, at brugeren har de nødvendige funktioner lige ved hånden

Microsoft Dynamics AX kontrolpanel
Microsoft Dynamics AX 2012

En skræddersyet ERP-løsning

En af de helt store fordele ved Microsoft Dynamics AX er, at programmet tilbyder en rigtig kraftig platform, at lave individuelle tilpasninger ud fra gennem en god Microsoft partner. Der findes med andre ord, rigtig mange gode custom-versioner som er unikt optimerede til de organisationer, de er designede til.

Vedligehold og videreudvikling

Eftersom Microsoft Dynamics AX ikke længere udvikles fra Microsofts side, er det essentielt at I investerer i løbende vedligehold og fortsat optimering af systemet hvis I ønsker at fortsætte med at bruge det. Her er det vigtigt at I benytter en dygtig Microsoft Partner til vedligehold af jeres ERP-løsning.

ax2012 big 1024x622 1
Microsoft Dynamics 365 Cloud ERP løsning

Tid til at opgradere?

Overvejer du en opgradering fra AX til Dynamics 365? Det er der rigtig mange gode grunde til!

Du kan læse mere om det nye system her: Mød Dynamics 365

 

Datacon hjælper med vedligehold eller opgradering af Microsoft Dynamics AX

Hos Datacon er vi eksperter i vedligehold og udvikling af Microsoft Dynamics AX. Vi har været med fra starten og kender dermed alle versioner af Microsoft Dynamics AX – fra Axapta til AX 2012 R3.

Vi har samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når man skal opgradere eller videreudvikle sin ERP-løsning og vores dygtige konsulenter tilbyder ærlig og reel rådgivning, baseret på jeres organisation og jeres individuelle behov.

Ærlig rådgivning

Datacon er eksperter i ERP

Hos Datacon er vi altid klar til at hjælpe dig med, at finde den helt rette ERP-løsning til din virksomhed. Med over 30 års erfaring indenfor ERP-udvikling og implementering, har vi et stort kendskab til produktet og samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når de skal have et nyt ERP-system.

I vores verden er to organisationer aldrig helt ens og vi ser det som vores vigtigste opgave, at udvikle de løsninger som passer til netop jeres behov.  ERP-systemer byder på masser af muligheder og vi tilbyder alle vores kunder ærlig og reel rådgivning, så I ender med den rette løsning for jer.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Står du overfor en opgradering, udvidelse eller du søger en ny driftspartner, kan Datacon hjælpe dig. Kontakt Kenn i dag og hør hvordan. 

ken buhl 15502 scaled

Kenn Buhl

Direktør, Datacon

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: