Karriere

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder.

Vi har specialiseret os inden for grossist-, detail- og produktionsbranchen med stor erfaring i at binde hele værdikæden sammen. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere, at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer hos vores kunder. Vi tilbyder en fuld pakke med en stærk standardløsning i Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

Datacon har eksisteret siden 1987, og er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Vores nøgletal understreger stabiliteten i driften, og at Datacon er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører.

Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

I Datacon lægger vi stor vægt på at kombinere erfaring og konstant udvikling med succes. I dag har vi nogle af landets bedste specialister og bestræber os samtidigt på hele tiden at have de højeste certificeringer inden for vores områder.

Vi søger i øjeblikket:

Talentfulde ERP konsulenter – til Allerød og Aarhus

Erfaren Dynamics 365 F&O-konsulent – til Allerød og Aarhus

Microsoft Dynamics 365 Udvikler – til Allerød og Aarhus

Søg uopfordret

Hos Datacon er vi altid åbne for henvendelser fra de rette folk

Send derfor gerne en uopfordret ansøgning og CV til vores HR-afdeling:

Send en mail til HR

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: