Datacon bygning

KARRIERE

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder.

Vi har specialiseret os inden for grossist-, detail- og produktionsbranchen med stor erfaring i at binde hele værdikæden sammen. Vores stærke netværk af partnere gør endvidere, at vi kan tilbyde løsninger i særklasse, ved at strømline samtlige processer hos vores kunder. Vi tilbyder en fuld pakke med en stærk standardløsning i Microsoft Dynamics, kombineret med en række tillægsydelser med alt fra e-commerce, business intelligence, automatiseret fakturahåndtering og meget, meget mere.

Datacon har eksisteret siden 1987, og er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Vores nøgletal understreger stabiliteten i driften, og at Datacon er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører.

Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

I Datacon lægger vi stor vægt på at kombinere erfaring og konstant udvikling med succes. I dag har vi nogle af landets bedste specialister og bestræber os samtidigt på hele tiden at have de højeste certificeringer inden for vores områder.

 

 

VI SØGER I ØJEBLIKKET:

N

Talentfulde ERP konsulenter – til Allerød og Aarhus

N

Erfaren Dynamics 365 F&O-konsulent – til Allerød og Aarhus

N

Microsoft Dynamics 365 Udvikler – til Allerød og Aarhus

SØG UOPFORDRET

Hos Datacon er vi altid åbne for de rette folk.

Send derfor gerne en uopfordret ansøgning og CV til vores HR-afdeling:

Send en mail til HR

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.    Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

    .. ELLER GIV OS ET KALD

    Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.