Health Check

Med Datacons Health Check tilbyder vi alle nye samt eksisterende kunder at hjælpe med at løse jeres udfordringer med færrest mulige ressourcer!

Health Checket består af:

  • Indledende møde – afgrænsning af forretningsprocesser
  • On-site analyse – gennemgang af forretningsprocesser
  • Health Check rapport – anbefalinger til optimeret brug af eksisterende it-systemer og arbejdsgange

Datacons Health Check er for virksomheder, der ønsker en systematisk gennemgang af it-understøttelsen af forretningsprocesser, udført af erfarne forretningskonsulenter med ”friske øjne”. Målet er at opnå en mere effektiv hverdag.

Du behøves ikke at skifte ERP-system. Vi hjælper dig med mindre skridt der er afgørende for bundlinjen.

De største resultater – strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater – kommer ved at sammentænke it og forretning. De store gevinster opnås når de forskellige it-systemer spiller sammen med jeres ERP-system.

 

Om Datacon

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP-systemet Microsoft Dynamics til retail- og grossistbranchen, hvor vi igennem 30 år har arbejdet med kunder som BoConcept, Hamleys, Brøndby, Flying Tiger Copenhagen, SportMaster, Bog & Idé etc. Herunder tilbyder vi bl.a. business intelligence og en række af digitale løsninger såsom apps, e-commerce og omnichannel.

Se mere om vores Health Check her.

Hør mere om alle vores kundekoncepter her.

Du er også meget velkommen til at kontakte vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic, på tlf: +45 71 902 625 eller mail for yderligere oplysninger om Datacons kundekoncepter.

Hvis du ønsker at vi ringer dig op, kan du også tilføje dit nummer nederst på siden, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Gratis seminar: “Hvornår er dit ERP-system dødt?”

Kom med til vores seminar med Dynamicweb – og hør hvordan du kan få mere ud af din ERP-løsning og sikre, at jeres forretning ikke går i stå.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.