VÆR MED PÅ VINDERHOLDET – DIGITALISÉR!

Digitalisering er nye forretningsmuligheder, effektivisering og forandring – og bør være en kontinuerlig proces i alle virksomheder.

I en verden, som bliver mindre og mindre – og mere og mere transparent – og hvor nye konkurrenter og forretningsmodeller til stadighed opstår, er digitalisering simpelthen den bedste garanti for overlevelse.

Digitalisering kræver overblik, indsigt og ressourcer. Datacons koncepter i form af Stop & Go dage, Health Check, Performance Check, Business Review, Executive møder og statusmøder sætter digitalisering på formel. Vores koncepter er udviklet og raffineret gennem mange år mod at optimere og udvikle vores kunders forretning og konkurrenceevne via intelligent anvendelse af it!

Kort om nogle af vores koncepter:

Health Check

Mange virksomheder oplever at bruge megen uproduktiv – og ofte unødvendig – tid på eksempelvis håndtering af opgaver i forskellige it-systemer og manuelt rutinearbejde. I Datacons Health Check identificerer vi forretningsprocesser, som med fordel kunne understøttes – eller understøttes bedre – af it-systemer. Der kan være tale om it-systemer, der allerede findes i virksomheden eller it-systemer, der findes på markedet.

Health Checket består af et indledende møde, hvor forretningsprocesser afgrænses, en on-site analyse hvor vi gennemgår dine forretningsprocesser samt en Health Check rapport med anbefalinger til blandt andet optimeret brug og tilpasning af eksisterende it-systemer og arbejdsgange samt et økonomisk overblik.

Et Health Check koster typisk kr. 20 – 50.000,-

 

Performance Check

Når brugerne klager over dårlig performance i deres ERP-installation, kan der være mange årsager til problemet. Der kan altid investeres i mere hardware, opgradere til nyere versioner eller foretage et re-design af koden i applikationen. Men hvor gemmer problemet sig?

Via vores Performance Check svarer vi på dette spørgsmål, hvor vi hjælper med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer løser jeres udfordringer. Vores Performance Check består blandt andet af afdækning af de områder/funktioner der er hårdest ramt, gennemgang af jeres infrastruktur samt hvilke kodetilpasninger der skal til for at løse udfordringerne. Datacons Performance Check udføres af erfarne forretningskonsulenter med “friske øjne”. Målet er at du opnår en mere effektiv hverdag.

På baggrund af vores Performance Check, modtager du en rapport med blandt andet anbefalinger til konfigurations-ændringer, udskiftning/opgradering af software/hardware, oprydning i data og fremtidig vedligeholdelsesplan.

Et Performance Check koster typisk kr. 15 – 25.000,-

 

Statusmøder

Formålet er at inspirere og orientere om digitaliseringsmuligheder samt tage temperaturen på samarbejdet. Datacon tilbyder alle sine kunder et årligt statusmøde uden beregning, og vi initierer dette automatisk for hele tiden at være sikker på at vi matcher vores kunders behov og finder muligheder for fremtidig udnyttelse af jeres it-systemer.

Statusmøderne indeholder blandt andet information om roadmap på ERP-produktet, nye tiltag hos Datacon og Microsoft, status på samarbejdets igangværende aktiviteter og planlægning af kommende aktiviteter.

 

Skal vi optimere din forretning? For yderligere oplysninger om Datacons kundekoncepter, kontakt vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic på tlf: 71 902 625 eller mail – eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden, og vi vil hurtigst muligt ringe dig op.

DIGITALISERING ER:

  • Selvbetjeningsløsninger
  • Mobile løsninger
  • Løsninger, der binder hele værdikæden sammen
  • Løsninger, der automatiserer og effektiviserer
  • Løsninger, der gøre jeres beslutninger datadrevne

.. og meget, meget mere.

Kenn Buhl
Direktør

T: +45 28 101 430
Send en mail til Kenn
DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.