Datacon - IT løsninger med omtanke
Mand der betaler online med sin mobil

Hos Datacon har vi kunden i centrum

Vi fokuserer på at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning, og kunderne stiller krav til god og hurtig service samt konkurrencedygtige priser i højere grad end nogensinde før. For de aktører, der prioriterer og leverer en god indkøbsoplevelse på omnichannel-niveau for deres kunder, kan e-handel blive en afgørende faktor.

E-handel er imidlertid ikke længere forbeholdt de innovative og nytænkende virksomheder. E-commerce er en nøglekanal for mange producenter, mærker og distributører, og nutidens forbrugere kræver sågar bekvemmeligheden af 24/7 online-bestilling.

Mange virksomheder kæmper for at følge med de mange forventninger der er til den optimale kundeoplevelse, hvorfor vi sammen med vores partnere, Dynamicweb og Sana Commerce, blandt andet hjælper dig med at integrere din webshop med dit ERP-system, for at sammentænke it og forretning og derved ruste dig bedre i kampen om kunderne.

Det vil blandt andet sige at du kan:

  • Hente al forretningslogik direkte i Dynamics, og sikre at de tilpasninger, I har fået udviklet i Dynamics, også fungerer i webshoppen.
  • Være 100% opdateret med eksempelvis kunder, brugere, priser og varebeholdninger.
  • Få indhold til alt det, I har brug for til en moderne webshop – herunder funktionaliteter vedrørende mersalg, genbestilling, lagerstatus, beregning af leveringstid, oversigt over tidligere fakturaer og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: