Mand der betaler online med sin mobil

Vi fokuserer på at hjælpe vores kunder med at udvikle deres forretning, og kunderne stiller krav til god og hurtig service samt konkurrencedygtige priser i højere grad end nogensinde før. For de aktører, der prioriterer og leverer en god indkøbsoplevelse på omnichannel-niveau for deres kunder, kan e-handel blive en afgørende faktor.

E-handel er imidlertid ikke længere forbeholdt de innovative og nytænkende virksomheder. E-commerce er en nøglekanal for mange producenter, mærker og distributører, og nutidens forbrugere kræver sågar bekvemmeligheden af 24/7 online-bestilling.

Mange virksomheder kæmper for at følge med de mange forventninger der er til den optimale kundeoplevelse, hvorfor vi sammen med vores partnere, Dynamicweb og Sana Commerce, blandt andet hjælper dig med at integrere din webshop med dit ERP-system, for at sammentænke it og forretning og derved ruste dig bedre i kampen om kunderne.

Det vil blandt andet sige at du kan:

  • Hente al forretningslogik direkte i Dynamics, og sikre at de tilpasninger, I har fået udviklet i Dynamics, også fungerer i webshoppen.
  • Være 100% opdateret med eksempelvis kunder, brugere, priser og varebeholdninger.
  • Få indhold til alt det, I har brug for til en moderne webshop – herunder funktionaliteter vedrørende mersalg, genbestilling, lagerstatus, beregning af leveringstid, oversigt over tidligere fakturaer og meget mere.

Hør mere om vores kompetencer på e-commerce her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Gratis seminar: “Hvornår er dit ERP-system dødt?”

Kom med til vores seminar med Dynamicweb – og hør hvordan du kan få mere ud af din ERP-løsning og sikre, at jeres forretning ikke går i stå.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.