ERP tastatur

Få endnu mere gang i dine forretningsaktiviteter. Med de komplette ERP-værktøjer i Dynamics 365 for Finance and Operations får du global skalérbarhed og digital intelligens, så du kan vokse i dit eget tempo.

 

Produktion

Få synlighed på tværs af forbundne distributions-, kundeservice-, salgs- og marketingsystemer, så du kan innovere dine produkter og processer og leve op til stigende forventninger. En sådan ERP-systemkontinuitet får du med Dynamics 365 hvor du kan:

 • Forenkle din produktionsmanagement
 • Fremskynde produktlanceringer
 • Tilbyde alternative leveringsmuligheder

Detail

Giv dine sælgere det produkt og de kundeoplysninger, de behøver for at kunne yde omgående, personligt tilpasset service – på tværs af sociale medier, mobilwebsteder, butikker og andre touch points for detailhandlen. Microsoft Dynamics 365 hjælper dig også med at:

 • Levere ekstraordinære kundeoplevelser
 • Flytte produkter problemfrit fra indkøb til salg
 • Foretage effektive salgsfremstød

Økonomi

Få alle tal og dataanalyser i realtid fra Dynamics 365. Dette cloudbaserede Microsoft ERP-system giver dig de relevante data, du behøver for at levere strategisk, databaseret indsigt. På denne måde kan du:

 • Få øjeblikkelig økonomisk indsigt
 • Fremme virksomhedsstrategier og vækst
 • Nedbringe gæld gennem effektiv management af opkrævninger

It

Få data i realtid på så godt som alle enheder til hver en tid. Dynamics 365 forenkler og fremskynder ændringer af forretningsprocesser. Og da det er cloudbaseret, kan det let integreres med tidligere systemer og skaleres globalt. Så din organisation:

 • Fremmer hurtig virksomhedstransformation.
 • Understøtter virksomhedens it-behov omkostningseffektivt.
 • Vokser i sit eget tempo

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations? Kontakt os på telefon: +45 48 133 133 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.