Lager
Automatisér dine lagerprocesser og reducér driftsomkostninger. Med Microsoft ERP kan dine lagerchefer bedre styre deres læg-på-lager, kvalitetskontrol og plukoperationer. Med et fleksibelt program for workflow kan de hurtigt reagere på skiftende forretningsbehov.

Transport
Få global planlægning af transport og afstemning af fragt. Dette hjælper produktions-, distributions- og detailvirksomheder med at levere den ønskede kundeoplevelse til den rigtige pris. Ledende virksomheds- og it-medarbejdere får desuden indsigt i og styring med en brugerkonfigurérbar klassificeringsstruktur.

Budgetplanlægning
Gør budgettering nemmere med brugervenlige værktøjer til dine budgetansvarlige. En guide hjælper dem med at oprette regnearksskabeloner til budgetplanlægning i Microsoft Excel. Og når budgetterne skal revideres og godkendes, videresender de automatisk deres budgetplaner med regneark, justeringer og vedhæftede filer.

POS-system
Giv dine salgspartnere det, de behøver for at kunne yde personligt tilpasset kundeservice. ERP-systemet indeholder detaljeret kundeindsigt, lageropslag i realtid, administrationsfunktioner og konsoliderede købsdata – de rette oplysninger på det rette tidspunkt.

Prognoser baseret på efterspørgsel
Opret mere nøjagtige prognoser baseret på efterspørgsel for at skabe korrekt lagervolumen og minimere dine lageromkostninger. Værktøjet bruger Microsoft SQL Server-prognosealgoritmer, Microsoft Excel-visualiseringer og Dynamics 365 modellen til generering af pålidelige prognoser.

E-commerce
Giv dine kunder bedre indkøbsoplevelser med integrerede e-handelsfunktioner i tilknytning til sociale medier. Opret kampagner, og skab interesse hos dine kunder via deres foretrukne sociale mediekanaler.

Ovenstående er blot nogle af de forretningsskabende elementer og funktioner du vil opleve i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Vil du høre mere? Kontakt os på mail eller telefon: 48 133 133