Stereotypen på det digitale menneske

Lager

Automatisér dine lagerprocesser og reducér driftsomkostninger. Med Microsoft ERP kan dine lagerchefer bedre styre deres læg-på-lager, kvalitetskontrol og plukoperationer. Med et fleksibelt program for workflow kan de hurtigt reagere på skiftende forretningsbehov.

 

Transport

Få global planlægning af transport og afstemning af fragt. Dette hjælper produktions-, distributions- og detailvirksomheder med at levere den ønskede kundeoplevelse til den rigtige pris. Ledende virksomheds- og it-medarbejdere får desuden indsigt i og styring med en brugerkonfigurérbar klassificeringsstruktur.

 

Budgetplanlægning

Gør budgettering nemmere med brugervenlige værktøjer til dine budgetansvarlige. En guide hjælper dem med at oprette regnearksskabeloner til budgetplanlægning i Microsoft Excel. Og når budgetterne skal revideres og godkendes, videresender de automatisk deres budgetplaner med regneark, justeringer og vedhæftede filer.

 

POS-system

Giv dine salgspartnere det, de behøver for at kunne yde personligt tilpasset kundeservice. ERP-systemet indeholder detaljeret kundeindsigt, lageropslag i realtid, administrationsfunktioner og konsoliderede købsdata – de rette oplysninger på det rette tidspunkt.

 

Prognoser baseret på efterspørgsel

Opret mere nøjagtige prognoser baseret på efterspørgsel for at skabe korrekt lagervolumen og minimere dine lageromkostninger. Værktøjet bruger Microsoft SQL Server-prognosealgoritmer, Microsoft Excel-visualiseringer og Dynamics 365 modellen til generering af pålidelige prognoser.

 

E-commerce

Giv dine kunder bedre indkøbsoplevelser med integrerede e-handelsfunktioner i tilknytning til sociale medier. Opret kampagner, og skab interesse hos dine kunder via deres foretrukne sociale mediekanaler.

Ovenstående er blot nogle af de forretningsskabende elementer og funktioner du vil opleve i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations.

Vil du høre mere? Kontakt os på telefon: +45 48 133 133 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.