Deployment optioner:

  • Cloud
    Dynamics 365 for Finance and Operations er født i skyen og hele løsningen ligger i Microsofts datacenter, så man ikke selv skal tænke på vedligeholdelse af serviceplatform, herunder back-up og sikkerhed. I stedet for at købe licenser betales en pris pr. bruger pr. måned.
  • Cloud and edge
    Dynamics 365 Cloud + Edge er en kombination af cloud og serverversionen. Der er mulighed for at have udvalgte data på lokale servere, så man kan fortsætte driften, selv om internetforbindelsen skulle forsvinde. Data på lokale servere synkroniseres til den cloud-baserede del, hvilket giver mulighed for at anvende de nye cloud-teknologier. Cloud + Edge bliver tilgængelig i andet halvår 2017.
  • Local business data
    Dynamics 365 Local Business Data er næsten en almindelig On-Premise løsning med data, der ligger på virksomhedens egne servere. Dog skal løsningen sættes i drift og vedligeholdes gennem Microsoft Lifecycle Services (LCS). Løsningen har den begrænsning, at nogle af de nyeste cloud-teknologier ikke kan anvendes. Det drejer sig blandt andet om Power BI, Flow og Machine Learning. Desuden kan løsningen ikke automatisk integrere data mellem de forskellige Dynamics produkter, da dette skal ske med Common Data Service funktionen i Cloud.

Nedenstående figur beskriver de tre deployment strategier.

Optag træningsguides i 365
Dynamics 365 indeholder en task recorder, der benyttes til at optage arbejdsprocesser eller task guides i applikationen. Disse task guides kan beriges med forklaringer og kan efterfølgende afspilles direkte i applikationen, eller afvikles på en måde der guider brugeren igennem en arbejdsproces og samtidig viser en forklaring på processen.

Dette værktøj kan med fordel benyttes i forbindelse med træning af medarbejdere, eller som en huskeseddel på opgaver der kun skal udføres ved fx årsafslutning. Værktøjet kan ligeledes benyttes til at oprette Visio-diagrammer over arbejdsprocessen i Life Cycle Services.

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations? Kontakt os på mail eller telefon: 48 133 133