Cloud, hybrid eller on-premise

Deployment optioner:

  • Cloud
    Dynamics 365 for Finance and Operations er født i skyen og hele løsningen ligger i Microsofts datacenter, så man ikke selv skal tænke på vedligeholdelse af serviceplatform, herunder back-up og sikkerhed. I stedet for at købe licenser betales en pris pr. bruger pr. måned.

 

  • Cloud and edge
    Dynamics 365 Cloud + Edge er en kombination af cloud og serverversionen. Der er mulighed for at have udvalgte data på lokale servere, så man kan fortsætte driften, selv om internetforbindelsen skulle forsvinde. Data på lokale servere synkroniseres til den cloud-baserede del, hvilket giver mulighed for at anvende de nye cloud-teknologier. Cloud + Edge bliver tilgængelig i andet halvår 2017.

 

  • Local business data
    Dynamics 365 Local Business Data er næsten en almindelig On-Premise løsning med data, der ligger på virksomhedens egne servere. Dog skal løsningen sættes i drift og vedligeholdes gennem Microsoft Lifecycle Services (LCS). Løsningen har den begrænsning, at nogle af de nyeste cloud-teknologier ikke kan anvendes. Det drejer sig blandt andet om Power BI, Flow og Machine Learning. Desuden kan løsningen ikke automatisk integrere data mellem de forskellige Dynamics produkter, da dette skal ske med Common Data Service funktionen i Cloud.

 

Nedenstående figur beskriver de tre deployment strategier.

Microsoft Dynamics 365 infografik over deployment muligheder

 

Optag træningsguides i 365

Dynamics 365 indeholder en ‘Task Recorder‘, der benyttes til at optage arbejdsprocesser eller task guides i applikationen. Disse task guides kan beriges med forklaringer og kan efterfølgende afspilles direkte i applikationen, eller afvikles på en måde der guider brugeren igennem en arbejdsproces og samtidig viser en forklaring på processen.

Dette værktøj kan med fordel benyttes i forbindelse med træning af medarbejdere, eller som en huskeseddel på opgaver der kun skal udføres ved fx årsafslutning. Værktøjet kan ligeledes benyttes til at oprette Visio-diagrammer over arbejdsprocessen i Life Cycle Services. Se mere om Task Recorder her, hvor vi har lavet en guide til hvordan du bruger værktøjet.

Vil du høre mere om Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations? Kontakt os på telefon: +45 48 133 133 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.