Styr på din økonomi

Vi har samlet alt hvad du skal vide omkring Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder, Microsoft Dynamics 365. Lige fra hvilke versioner du kan få, hvad de forskellige værktøjer i systemet kan hjælpe dig med, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Digital mand med mobiltelefon og computer
Kvinde ved et skrivebord
Mennesker der snakker om Microsoft Dynamics 365

MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 er den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX.

Med Microsoft Dynamics 365 har vi som brugere fået et ERP-system med banebrydende teknologi og innovativ udvikling. Microsoft giver dig først og fremmest mulighed for at designe dit ERP-system som en 100% cloud-baseret løsning, hvilket giver dig en række af vigtige fordele, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder. Lad os prøve at liste nogle af de allervigtigste:

 

 • Hurtige responstider
  Ved en cloud-baseret løsning, vil du opleve hurtige responstider, hvilket driver din organisations produktivitet op. Det får samtidig dine medarbejdere til at føle sig mere effektive, og som i så mange andre facetter af livet, hænger det ofte sådan sammen, at når noget er nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget der er understøttet af et moderne ERP-system i skyen.
 • Enkel opgradering til nyere versioner
  En af Microsofts tanker bag den nye cloud-baserede strategi er, at sikre dig som kunde en enklere proces omkring fremtidig opgradering. Derfor er det nu slut med at gennemkode dit system, men i stedet at tilpasse applikationen med såkaldte ’extensions’. Som navnet antyder, vil vi som partnere i stedet tilpasse applikationen via udvidelser, i stedet for at ændre i koden.
  Det er stadig muligt at specialtilpasse løsningen til din virksomhed, men som en tilføjelse til koden og ikke som en direkte ændring i koden, som vi kender det i dag. På den måde slipper du som kunde uden om den svære og dyre opgradering i fremtiden.
  Opgraderinger skal nemlig ikke gennemgå en større analyse før implementering, hvorfor din ERP-platform kan holdes opdateret med den nyeste software uden at du skal lave større investeringer. Det sikrer dig samtidig en signifikant levetidsforlængelse af din ERP-løsning.
 • En langt højere evne til hurtigt at kunne tilpasse sig
  Cloud-løsningen kan være af afgørende betydning for jeres fremtidige innovationshastighed. Da verden i dag er præget af konstant forandring og mange nye muligheder, er der behov for hurtige tilpasningsmuligheder.
  Med en Microsoft Dynamics 365 som cloud-løsning har din virksomhed netop valgt en platform, der gør det enkelt og hurtigt for dig at opgradere din løsning, således at du altid er opdateret med de nyeste funktioner.
 • Høj sikkerhed
  Løsningen ligger i Microsofts datacenter, så du ikke selv skal tænke på back-up og sikkerhed. Alt dette har Microsoft nemlig allerede sørget for. Dynamics 365 er designet til at optimere sikkerheden af dine data, heriblandt at leve fuldt op til de centrale krav i GDPR, om at beskytte de personfølsomme data.
  Cloud-løsningen giver dig samtidig sikkerhed fra hyppige opdateringer og certificerede løsninger. Mere rentabelt end nogensinde før.
 • Microsoft har allerede skabt rammerne
  Microsoft Dynamics 365 er født i skyen og da hele løsningen ligger i Microsofts eget datacenter, skal du ikke længere selv tænke på vedligeholdelse af platformen eller indkøb og opbevaring af økonomisk tunge servere. I stedet for at købe store licenser, betaler du en pris pr. bruger pr. måned. Du kan i stedet nyde et stabilt driftsmiljø med en høj oppetid.
  Hos Datacon er Cloud derfor en måde at tænke forretning på – og en strategi vi aktivt bruger for at give vores kunder de bedste forudsætninger for digitalisering og innovation – både nu, og i fremtiden.

MICROSOFT DYNAMICS 365 – CLOUD, ON-PREMISE ELLER MÅSKE EN HYBRID?

.. Er du ikke helt overbevist om tanken om et cloud-baseret ERP-system? Fortvivl ej, du kan sagtens få det som du plejer. Faktisk kan du få det i tre forskellige udgaver.

 

 • Cloud
  Dynamics 365 er født i skyen og vælger du cloud, ligger hele løsningen i Microsofts datacenter, så du ikke selv skal tænke på vedligeholdelse af platformen, indkøb af servere, back-up og sikkerhed. I stedet for at købe licenser betales en pris pr. bruger pr. måned.
 • Cloud and edge (hybrid)
  Dynamics 365 Cloud + Edge er en kombination af cloud og serverversionen. Du kan få muligheden for at have udvalgte data på lokale servere, så du kan fortsætte driften, selv hvis internetforbindelsen skulle forsvinde. Data på lokale servere synkroniseres til den cloud-baserede del, hvilket giver mulighed for at anvende de nye cloud-teknologier.
 • Local business data (on premise)
  Dynamics 365 Local Business Data er næsten en almindelig On-Premise løsning med data, der ligger på virksomhedens egne servere. Dog skal løsningen sættes i drift og vedligeholdes gennem Microsoft Lifecycle Services (LCS).
  Løsningen har den begrænsning, at nogle af de nyeste cloud-teknologier ikke kan anvendes. Det drejer sig blandt andet om Power BI, Flow og Machine Learning. Løsningen kan desuden ikke automatisk integrere data mellem de forskellige Dynamics produkter, da dette skal ske med Common Data Service funktionen i Cloud.
Cloud er fremtiden
Diagram over Dynamics 365 deployment optioner
Digital mand ved et skrivebord
Produktionsanlæg
Mand på lager
Mand der betaler online med sin mobil
Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

HVAD HJÆLPER MICROSOFT DYNAMICS 365 DIG MED?

Med de komplette værktøjer i Dynamics 365 kan du få endnu mere gang i din forretning med global skalérbarhed og digital intelligens. Lad os præsentere nogle af de værktøjer du kan få allermest gavn af:

 • Integreret Business Intelligence
  Microsoft Dynamics 365 er blandt andet kendetegnet ved, at inkludere business intelligence værktøjer som Power BI i den samlede pakke.Med Power BI får du mulighed for at opdage nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed, via stærk visualisering og anvendelse af data fra en lang række af datakilder. På den måde får I som virksomhed det bedste grundlag for, at træffe de bedste beslutninger i dagligdagen.I stedet for rapportering i forskellige systemer, tilbyder Power BI din virksomhed at få et samlet dashboard med kombination af data fra decentrale systemer – i ét centralt datasystem. Du kan læse mere om Power BI her.

 

 • Produktion
  Forbind dine distributions-, kundeservice-, salgs- og marketingsystemer, så du får gavn af viden fra alle dine afdelinger til din produktudvikling.
 • Detail
  Giv dine sælgere det produkt og de kundeoplysninger, de behøver for at kunne yde omgående, personligt tilpasset service – på tværs af sociale medier, mobilwebsteder, butikker og andre touch points for detailhandlen. Microsoft Dynamics 365 hjælper dig blandt andet med at levere ekstraordinære kundeoplevelser, flytte produkter problemfrit fra indkøb til salg og foretage effektive salgskampagner.
 • Økonomi
  Få alle tal og dataanalyser i realtid med Dynamics 365. ERP-systemet giver dig de relevante data, du behøver for at levere strategisk, databaseret indsigt. På den måde kan du få øjeblikkelig økonomisk indsigt og bedre beslutningsstøtte.
 • Lager
  Med Microsoft Dynamics 365 får du værktøjer til at automatisere dine lagerprocesser og derved reducere dine driftsomkostninger. Du får blandt andet bedre muligheder til at styre jeres læg-på-lager, kvalitetskontrol og plukoperationer. Og med et fleksibelt workflow kan I hurtigt reagere på skiftende forretningsbehov.
 • Budgetplanlægning
  Dynamics 365 gør budgettering nemmere med brugervenlige værktøjer til dine budgetansvarlige. En guide hjælper dem med at oprette skabeloner til budgetplanlægning i Microsoft Excel og når budgetterne skal revideres og godkendes, videresendes budgetplaner og øvrige dokumenter automatisk til de rette personer.
 • Prognoser baseret på efterspørgsel
  Opret mere nøjagtige prognoser baseret på efterspørgsel, for at skabe korrekt lagervolumen og minimere dine lageromkostninger. ERP-systemet bruger intelligente Microsoft SQL Server-prognosealgoritmer, Microsoft Excel-visualiseringer og Dynamics 365 modellen til generering af pålidelige prognoser.
 • POS-system
  Giv dine butikker det, de behøver for at kunne yde personligt tilpasset kundeservice. ERP-systemet indeholder blandt andet detaljeret kundeindsigt, lageropslag i realtid og konsoliderede købsdata – de rette oplysninger på det rette tidspunkt.
 • E-commerce
  Giv dine kunder bedre købsoplevelser med integrerede e-handelsfunktioner i tilknytning til sociale medier. Opret kampagner og skab interesse hos dine kunder via deres foretrukne sociale mediekanaler.
 • Optag træningsguides
  Dynamics 365 indeholder en Task Recorder, du kan benytte til at optage arbejdsprocesser. Du kan samtidig berige denne med forklaringer og efterfølgende afspille den direkte i applikationen, som værktøj til at træne medarbejdere eller som en huskeseddel på opgaver. Glem alt om at sidde og fumle med forskellige dokumenter – du får alt du skal bruge direkte i systemet.
 • PowerApps
  Microsoft Dynamics 365 kan løbende udbygges ved, at du tager flere applikationer i brug. Disse leveres både af Microsoft og tredjeparts-leverandører. Mange kan findes i Microsoft AppSource og der kommer løbende flere til – fuldstændig som du kender det fra din egen mobil. Ved at anvende Microsoft Dynamics 365, kan virksomheden endvidere udvikle deres egne ’PowerApps’, som bygges på en både enkel, intuitiv og sikker måde, samt dele dem med resten af organisationen.
  Microsoft PowerApps er et værktøj til udvikling af apps, som kan afvikles både i en browser samt på tablets og telefoner. Der kræves ikke nogen stor programmeringserfaring for at komme i gang, da applikationerne bygges ud fra eksempler og skabeloner på en intuitiv og interaktiv måde.
  PowerApps kan blandt andet anvendes til applikationer til tidsregistrering, rejseomkostninger og meget andet. Der er faktisk ingen reelle begrænsninger på hvilke typer applikationer, du kan oprette. Du kan sågår forbinde det til mange forskellige slags systemer, såsom Facebook, Google Drive, Excel, Outlook, Power BI og mange andre.
 • Flow
  Microsoft Flow er et værktøj til automatisering af arbejdsgange (’flows’). Et flow vil ofte køre automatisk på baggrund af en ’begivenhed’, fx oprettelsen af en fil, en ændring i en tabel i en database, modtagelse af en e-mail der opfylder bestemte kriterier, på faste tidspunkter etc.
  Ligesom med PowerApps kan et flow oprettes fra bunden, der kan tage udgangspunkt i en af de mange skabeloner der findes. Et flow består af et startkriterie og en serie af handlinger. Eksempelvis kan modtagelsen af en e-mail fra en bestemt person være et startkriterie, der først igangsætter oprettelsen af en opgave i fx Outlook og dernæst indsætter en linje i et Excel-ark eller en database.
  Ovenstående er blot nogle af de mange forretningsskabende elementer og funktioner du vil opleve i Microsoft Dynamics 365.

SIKKERHED

I Dynamics 365 bliver brugeren autenticeret og tildelt adgang til funktioner i applikationen, der opsættes ved at tildele brugeren roller og privilegier.

Selve adgangen til data styres af security roles og policies. Datasikkerheden kan begrænse adgang til tabeller, felter eller specifikke poster i en tabel, således at dine data kun er tilgængelige for de rette personer.

Data gemmes i Microsofts to datacentre, der er placeret i henholdsvis Holland og Irland. Sikkerhedslaget i Dynamics 365 sikrer at der er fuld kontrol over hvem der har adgang til de forskellige data i applikationen – et vigtigt punkt for at overholde GDPR.

Et andet centralt krav i GDPR er at beskytte de personfølsomme data der behandles. Dynamics 365 er derfor designet til at optimere sikkerheden af dine data. Data der sendes mellem Microsofts datacentre og brugerens enhed er krypteret. Data der gemmes i Microsofts datacentre er ligeledes krypteret.

Kontor og mand
Digital mand med tablet
 

ÅRETS PRODUKT

De succesfulde ERP-virksomheder beretter om øget produktivitet og agilitet, evnen til at træffe bedre beslutninger og en generelt mere succesfuld forretning. De arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Og så gør det vel ikke budskabet mindre troværdigt, at Microsoft Dynamics 365 netop har vundet prisen for årets produkt 2017 af den globale medievirksomhed, TMC.

Allerede kort efter lanceringen har Microsoft modtaget stor anerkendelse, heriblandt har Dynamics 365 også vundet flere andre priser.

Har du lyst til at høre mere om Microsoft Dynamics 365?

Hos Datacon står vi altid til rådighed. Vi er Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Fokusér i stedet på din kerneforretning og på at skabe værdi for dine kunder, og lad Datacon og Microsoft være din samarbejdspartner, til at strømline dine forretningsaktiviteter.

Vi har samlet et stærkt hold af specialister, til at udvikle de bedste løsninger for dig!

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.

Få det fulde udbytte af din ERP-løsning

Effektivisér og optimér det I allerede gør. Opnå store gevinster ved små ændringer! Hør mere om Datacons Health Check.