Microsoft har for nyligt indført ændringer på deres licens- og prisstruktur på samtlige Dynamics 365 produkter. Ændringer, der kan have stor betydning for både nye og eksisterende brugere.

Datacon tilbyder derfor at gennemgå hvad disse ændringer konkret betyder for din virksomhed – så du kan være sikker på, at dit Dynamics 365 abonnement er bedst muligt sat sammen.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  …ELLER GIV OS ET KALD

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Datacons mange års erfaring med grossister bliver din genvej til succes!

  Vi har unik brancheerfaring med grossister og har gennem et mangeårigt samarbejde med branchen fået opbygget en helt unik palette af tillægsløsninger.

  Vi skaber resultater i detailbranchen

  Datacon har leveret ERP-løsninger til detailhandlen siden 1987. Vi har nøje udvalgt vores produkter og ydelser for at skabe løsninger, der opfylder tidens krav.

  Få fuld kontrol over din produktionsstyring med Dynamics 365

  Hos Datacon er vi eksperter i at udvikle produktionsstyringsløsninger der gør, at din virksomhed kan leve op til jeres kundernes mange krav.

  Effektiviser din logistikstyring med vores ERP-systemer

  Ingen lager- og logistikløsninger er ens og derfor er erfaring uvurderlig. Datacons forretningskonsulenter har mange års erfaring med at udvikle lager- og logistikløsninger i tæt samarbejde med vores kunder.

  Salg & E-commerce

  Vi sikrer dig en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv E-commerce løsning, med den rigtige integration til jeres ERP-system.

  Økonomi

  Få det fulde udbytte af dine ressourcer – opnå store besparelser gennem digitalisering af arbejdsprocesserne i økonomiafdelingen.

  Microsoft Business Intelligence

  Vi er eksperter i at arbejde med Business Intelligence. Vores mangeårige erfaring med implementering af ERP-løsninger, har givet os en dyb indsigt i, hvordan virksomheder kan få det maksimale ud af deres data.

  Performance Check

  Vi udfører en analyse af jeres ERP-system og opsamler en række performance-målinger. Hertil udarbejder vi en rapport, med anbefalinger over punkter der kan optimeres, for at opnå en bedre performance.

  Cloud vs. on-premise

  Valget af it-infrastruktur er afgørende for din virksomhed. Se hvad du skal være opmærksom på, når du vælger om dit ERP-system skal være cloud eller on-premise.

  Fakturahåndtering

  Vi er eksperter i at udvikle løsninger til håndtering af fakturaer der gør, at din virksomhed nemt kan få overblik over alle jeres indtægter og udgifter, samt sikre en effektiv styring af jeres fakturaer.

  POS-systemer

  Siden 1987, har vi hjulpet detailhandlen med, at integrere deres POS-system med deres ERP-system. Vores erfaring kombineret med HP’s produkter, giver dig løsninger i et smukt design med en høj ydeevne.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

  Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

  Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.