Datacon - IT løsninger med omtanke

Hvornår skal du videre med din Dynamics AX 2012?

Er du glad for din nuværende Dynamics AX 2012, men samtidig opmærksom på, at du i tide skal forholde dig til hvordan du kommer videre op på den nyeste version af AX – også kaldet Dynamics 365 Finance and Operations? Så har vi et forslag, du bør overveje.

Microsoft har med Dynamics 365 tilført endnu mere funktionalitet til løsningen, og samtidig ændret på arkitekturen for, at kunne understøtte fremtidige opdateringer problemfrit. Det er derfor vigtigere end nogensinde før, at du nøje forholder dig til hvilke af dine nuværende tilretninger, der er behov for i din fremtidige løsning.

Hvis du har fuldstændig overblik over jeres tilretninger i AX og ved hvilke af dem I ønsker at beholde i fremtiden, stiller Microsoft en række værktøjer til rådighed, så vi som jeres AX partner, igennem en veldokumenteret og kontrolleret proces kan løfte jeres nuværende løsning til Dynamics 365.

Men hvis du, som rigtige mange andre virksomheder, ikke har dette overblik og samtidig måske også er i tvivl om, hvorvidt de tilretninger I har fået lavet, også er nødvendige i Dynamics 365, der som nævnt har væsentlig mere funktionalitet end tidligere versioner, burde du virkelig overveje en ”live” for-analyse af en standard Dynamics 365.

HVAD GÅR DET UD PÅ?

En live for-analyse går kort fortalt ud på, at vi som ERP-partner etablerer en test-udgave af Dynamics 365 med et komplet sæt af jeres egne data, men uden alle jeres tilretninger, og sammen med jer gennemløber alle jeres vigtigste processer. På baggrund af dette testforløb, udarbejder vi en rapport der beskriver:

a) Hvilke processer der umiddelbart kan gennemføres i Dynamics 365

b) Hvilke processer der kan gennemføres, men kræver en tilrettet arbejdsgang

c) Hvilke processer der kræver tilretning, for at kunne gennemføres som ønsket

Inden vi påbegynder selve testen, bruger vi et par dage sammen, hvor vi får etableret et overblik over jeres arbejdsgange og får planlagt forløbet af live testen.

Sammen med rapporten, giver vi jer vores anbefalinger til et opgraderingsforløb.

Testmiljøet vil være til rådighed for jer så længe I ønsker, så der er rig mulighed for at I på egen hånd kan afsøge alle de nye muligheder i Dynamics 365 for Finance and Operations.

HVORFOR DET ER SMART FOR DIG?

Med mindre at du er helt overbevist om, at du skal op på Dynamics 365 nu og har helt styr på alle dine tilretninger, vil vi anbefale gennemførsel af en live analyse, så du og jeres virksomhed får et bedre beslutningsgrundlag og kan planlægge opgraderingen i god tid.

Ved at gennemføre en live analyse, minimerer du nemlig rigtig mange af de risici, der opstår i forbindelse med en opgradering. Ved at etablere et testmiljø med dine egne data, får du et langt mere praksisnært billede af både hvad en opgradering kræver, i form af hvilke tilretninger du har behov for, og hvilken funktionalitet en opgradering giver dig.

For en overskuelig investering, kan du derfor sikre at du får den funktionalitet du har behov for samt afdække dine behov i forhold til hvad der skal tilrettes i systemet – i stedet for at spilde en masse unødvendige udviklingstimer – og kroner. Testmiljøet fungerer som en trial, hvor du kan teste overstående af, i stedet for at implementere et helt nyt system og kopiere alle dine tilretninger – uvidende om præcis hvilken værdi det vil tilføre din forretning.

 

KORT OM MICROSOFT DYNAMICS 365

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsofts nyeste ERP-system til mellemstore og store virksomheder, tidligere kendt som Microsoft Dynamics AX.

Det nye Dynamics 365 er fyldt med masser af nye funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant.

Med Microsoft Dynamics 365 har vi som brugere fået et ERP-system med banebrydende teknologi og innovativ udvikling. Microsoft giver dig først og fremmest mulighed for at designe dit ERP-system som en 100% cloud-baseret løsning, hvilket giver dig en række af vigtige fordele, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder.

Nogle af de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365:

  • Du får hurtigere responstider
  • Det er blevet nemmere at opgradere dit ERP-system (og billigere!)
  • Din datasikkerhed bliver styrket

Du kan se meget mere om Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations her, hvor vi har samlet alt du skal vide om det nye ERP-system.

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Hos Datacon har vi mere end 30 års erfaring med at implementere ERP-systemer. Derfor har vi også på tætteste hold oplevet, hvad der skal til for at det bliver gjort rigtigt.

Vi er Microsoft Gold Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

Ved at samarbejde med os, får du kort sagt en samarbejdspartner, som kender Microsoft Dynamics til fingerspidserne. Kontakt os i dag enten via telefon eller e-mail, hvis du har lyst til at vide mere.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: