Microsoft bygning og Microsoft logo

Inspire er årets største Microsoft-begivenhed for partnere, med mere end 16.000 deltagere fra hele verden.

En af de største annonceringer på Inspire er Microsoft 365. Satya Nadella, CEO hos Microsoft, afslørede tidligere på ugen Microsoft 365, der samler Office 365, Windows 10 og Enterprise Mobility & Security, og leverer en komplet, intelligent og sikker løsning.

Microsoft 365 udbydes i 2 versioner: Microsoft 365 Enterprise og Microsoft 365 Business.

Microsoft 365 Enterprise er designet til store organisationer og integrerer Office 365 Enterprise, Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility + Security for at give medarbejderne mulighed for at være kreative og arbejde sammen.

Microsoft 365 Business er designet til små og mellemstore virksomheder med op til 300 brugere og integrerer Office 365 Business Premium med skræddersyede sikkerheds- og administrationsfunktioner fra Windows 10 og Enterprise Mobility + Security.

Microsoft 365 og Dynamics 365 giver alle virksomheder mulighed for at påbegynde deres rejse til ”Skyen” på en overskuelig og sikker måde.

Vi glæder os til at arbejde videre med al den viden vi har fået på konferencen! ️

Vil du høre mere om Microsofts nyeste produkter? Kontakt os på +45 48 133 133 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.