Computer med Power BI

I forlængelse af vores seneste artikel omkring Power BI, er vi i flere omgange blevet adspurgt om hvordan Datacon selv benytter Power BI. Det vil vi meget gerne illustrere!

Den største grund til at vi hos Datacon ønsker at hjælpe dig med Power BI er, at vi selv har set den store værdi af business intelligence løsningen. Faktisk er det vores mest anvendte rapporteringsværktøj, både i forhold til medarbejdere, produkter og kunder.

Nedenfor kan du blive inspireret af nogle af de områder, hvor vi konkret anvender Power BI.

Intern registrering til visualisering i særlige afdelinger

Eksempelvis har vi i vores hosting-afdeling opsat 2 skærme, der giver vores medarbejdere og ledelse et overblik over hvordan vores konsulenter har registreret deres tidsforbrug. Det giver os et stærkere grundlag for at fakturere vores kunder korrekt og få et indblik i hvorledes vi klarer os i forhold til de opstillede budgetter.

Opdateringer sker hver anden time, således at vi har en konstant oversigt over de interne processer. Herudover viser vores BI-værktøj både hvordan vi klarer os i realtid og sammenligner med andre perioder, fx i forhold til sidste måned eller samme periode sidste år.

Procesfremgang på langvarige udviklingsprojekter

Vi har designet en app til at vise projektfremgang på større udviklingsprojekter vi arbejder på. Dette indebærer i øjeblikket fx en Microsoft Dynamics 365 for Operations opgradering for en af vores kunder.

Via appen kan alle interessenter følge med i hvor langt diverse delopgaver er, til gavn for både intern vidensdeling for vores konsulenter og udviklere samt som kommunikationsværktøj for vores kundeansvarlige – med opdatering to gange dagligt.

Rapporteringsværktøj til ledelsesbrug

Til Datacons ledelse har vi udviklet et rapporteringsværktøj, der viser mange forskellige elementer der kan identificere hvordan vi klarer os både internt og eksternt. Både i realtid og med sammenligning med tidligere perioder. Vores data viser blandt andet en oversigt over:

  • Hvilke produkter vi sælger mest
  • Hvordan de forskellige sælgere klarer sig
  • Omsætning, dækningsbidrag m.m. på diverse forretningsområder
  • Hvilken type kunde der køber diverse produkter: Er det nye eller eksisterende kunder, inden for hvilke brancher m.m.
  • Hvilke sælgere klarer sig bedst på forskellige typer af kunder
  • Sygdomsregistrering, faktureringer, uddannelsesbrug, ressourceforbrug på diverse opgaver og arbejdstid
  • Hvilke kunder benytter vi flest ressourcer på

På den måde har vi et konstant overblik og et generelt billede på hvordan både vores medarbejdere og produkter klarer sig, samt hvordan vores kunder agerer.

Forskellige udgaver starter ved gratis

Power BI kommer i forskellige udgaver. Prisen varierer og er helt gratis for Light-versionen, som er designet til at give virksomheder en smagsprøve på, hvad Power BI kan tilføre af værdi.

Et abonnement på PRO-udgaven af Power BI koster imidlertid ikke mere end 60 kroner pr. bruger om måneden. Selve udrulningen af Power BI og design af rapporterings-instrumentbrætter kan enten varetages af virksomhedens it-afdeling eller af Datacon.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Power BI.

Kontakt vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail for at vide mere.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.