Computer og præsentation med Microsoft Power BI

Power BI er kort sagt præsentationsdelen i Microsofts Business Intelligence løsninger. Her omdannes data til indsigt. Med virksomheders konstant stigende mængder data, ligger der en masse data der rummer potentiale for at forbedre din konkurrenceevne. Integrationen af datakilder tæller blandt andet alle gængse databaser, såsom Microsoft AX, sociale medier og Google Analytics. I stedet for rapportering i forskellige systemer, tilbyder Power BI din virksomhed at få et samlet dashboard med kombination af data fra decentrale systemer – i ét centralt datasystem.

Power BI analyserer dine data og sætter dem i kontekst. På den måde, får I den indsigt, der kræves for at træffe bedre beslutninger, identificere flaskehalse etc. En indsigt som vil få stigende betydning i de kommende år.

Power BI har næsten ingen grænser, og kan blandt andet hjælpe dig med at effektivisere arbejdsgange, identificere nye markeder og produkter, optimere dit ressourceforbrug og meget, meget mere.


Hele din virksomhed i realtid

En af de største fordele ved Power BI er, at rapportering kan ske i realtid. Det giver et øjebliksbillede af forskellige dele af en virksomhed, der kan dække elementer som produktion, lagerstatus og aktive salgsordrer. Power BI kan desuden levere kontekst for, hvordan din virksomhed præsterer nu her ved, at sammenligne med data for andre perioder. Både i forhold til medarbejdere, kunder og produkter.

Helt konkret kan det skæres ned til:

  • Tidsbesparelse ved rapportering
  • Forbedret intern kommunikation
  • Kunde-, medarbejder-, produkt- og leverandørindsigt
  • Indsigt i lagerstrukturer og – bindinger
  • Indsigt i interne processer
  • Bedre beslutningsstøtte
  • Reducerede interne omkostninger
  • Øget indtjening
  • Afkast på investeringen inden for 1 år

Datacon har mange års erfaring med implementering af BI-projekter til alle typer af private virksomheder. Vi arbejder ud fra agile projektmetoder, som betyder, at vi fra projektets første dag har fokus på, hvad der giver størst værdi for vores kunder. Løsningens indhold defineres på baggrund af forretningsmæssige fordele og en løbende prioritering. Den korte vej over design til løsning giver hurtigere validering og optimale styringsmuligheder i projektet.

Den løbende og tætte brugerinvolvering i udviklingen af løsningen resulterer i høj brugertilfredshed, tryghed i driftsstartfasen og en meget stejl indlæringskurve for organisationen.

Vil du vide mere om Power BI? Kontakt vores Konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.