Datacon - IT løsninger med omtanke
DC 500x627 1

Med Power BI baseres beslutninger på fakta

Power BI er kort sagt præsentationsdelen i Microsofts Business Intelligence løsninger. Her omdannes data til indsigt. Med virksomheders konstant stigende mængder data, ligger der en masse data der rummer potentiale for at forbedre din konkurrenceevne. Integrationen af datakilder tæller blandt andet alle gængse databaser, såsom Microsoft AX, sociale medier og Google Analytics. I stedet for rapportering i forskellige systemer, tilbyder Power BI din virksomhed at få et samlet dashboard med kombination af data fra decentrale systemer – i ét centralt datasystem.

Power BI analyserer dine data og sætter dem i kontekst. På den måde, får I den indsigt, der kræves for at træffe bedre beslutninger, identificere flaskehalse etc. En indsigt som vil få stigende betydning i de kommende år.

Power BI har næsten ingen grænser, og kan blandt andet hjælpe dig med at effektivisere arbejdsgange, identificere nye markeder og produkter, optimere dit ressourceforbrug og meget, meget mere.


Hele din virksomhed i realtid

En af de største fordele ved Power BI er, at rapportering kan ske i realtid. Det giver et øjebliksbillede af forskellige dele af en virksomhed, der kan dække elementer som produktion, lagerstatus og aktive salgsordrer. Power BI kan desuden levere kontekst for, hvordan din virksomhed præsterer nu her ved, at sammenligne med data for andre perioder. Både i forhold til medarbejdere, kunder og produkter.

Helt konkret kan det skæres ned til:

  • Tidsbesparelse ved rapportering
  • Forbedret intern kommunikation
  • Kunde-, medarbejder-, produkt- og leverandørindsigt
  • Indsigt i lagerstrukturer og – bindinger
  • Indsigt i interne processer
  • Bedre beslutningsstøtte
  • Reducerede interne omkostninger
  • Øget indtjening
  • Afkast på investeringen inden for 1 år

Datacon har mange års erfaring med implementering af BI-projekter til alle typer af private virksomheder. Vi arbejder ud fra agile projektmetoder, som betyder, at vi fra projektets første dag har fokus på, hvad der giver størst værdi for vores kunder. Løsningens indhold defineres på baggrund af forretningsmæssige fordele og en løbende prioritering. Den korte vej over design til løsning giver hurtigere validering og optimale styringsmuligheder i projektet.

Den løbende og tætte brugerinvolvering i udviklingen af løsningen resulterer i høj brugertilfredshed, tryghed i driftsstartfasen og en meget stejl indlæringskurve for organisationen.

Vil du vide mere om Power BI? Kontakt vores Konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: