Datacon - IT løsninger med omtanke
Sana Commerce E-commerce

Gnidningsfri integration mellem webshop og Microsoft Dynamics AX

Sana hjælper virksomheder i hele verden med, at nå deres fulde potentiale ved en gnidningsfri integration mellem Sanas B2B e-commerce løsning og Microsoft Dynamics AX. Datacon implementerer Dynamics AX for detaillister, grossister og rejsebranchen. Partnerskabet med Sana gør det muligt, at kombinere Datacons ekspertise med Microsoft Dynamics AX med Sanas styrke som løsningsspecialist og leverandør af webshops. Resultatet er, at vores fælles kunder vil få det optimale ud af deres investering i Microsoft Dynamics AX herunder en velintegreret webshop, der ydermere kan hjælpe til, at forudsige kundernes behov.

Om Sana

Sana hjælper virksomheder i hele verden med at nå deres fulde potentiale. De tilbyder en genvej til e-commerce, med en 100% gnidningsfri integration med

Microsoft Dynamics. Deres e-commerce løsning udnytter eksisterende forretningslogik og data i en ydedygtig, stærk og brugervenlig webshop. Det betyder, at virksomhederne kan fokuserer på deres kundeoplevelser, kundetilfredshed, strømlinet salgsprocesser, øget omsætning og gensalg.

Sana Commerce er en certificeret Microsoft Dynamics partner. Deres innovative tilgang og stærke partnernetværk gør Sana til drivkraften bag mere end 1.200 webbutikker verden over. Sana har valgt at fokuserer på leverancer gennem partnerskaber. Som partnere kan Datacon og Sana komplimentere hinanden med ekspertviden og kompetencer, så kunderne sikres en optimal udnyttelse af både EPR-løsningen og e-commerce løsningen.

Om Datacon

Datacon er en dansk virksomhed med 90 ansatte i fortsat vækst. Vi tilbyder brancheløsninger indenfor ERP, it-infrastrukturløsninger og hosting til større og mellemstore virksomheder og organisationer. Datacon forener it og forretningen ved at leverer strømlinet processer og større effektivitet, der skaber synlige forretningsresultater. Vore medarbejdere er dedikerede og de brænder for at gøre en positiv forskel på forretnings- og arbejdsgange hos nye kunder.

Datacon har udviklet en specifik løsning til rejsebranchen, kaldet; AX Travel. AX Travel er fuld integreret med Dynamics AX og giver vores kunder alle de industrispecifikke funktionaliteter der er nødvendigt for at drive et succesfuld rejsebureau. Dette er en af mange ligheder mellem Datacon og Sana og det forstærker vores positive forventninger til et godt og udbytterigt samarbejde.

  •  

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: