Sana Commerce E-commerce

Sana hjælper virksomheder i hele verden med, at nå deres fulde potentiale ved en gnidningsfri integration mellem Sanas B2B e-commerce løsning og Microsoft Dynamics AX. Datacon implementerer Dynamics AX for detaillister, grossister og rejsebranchen. Partnerskabet med Sana gør det muligt, at kombinere Datacons ekspertise med Microsoft Dynamics AX med Sanas styrke som løsningsspecialist og leverandør af webshops. Resultatet er, at vores fælles kunder vil få det optimale ud af deres investering i Microsoft Dynamics AX herunder en velintegreret webshop, der ydermere kan hjælpe til, at forudsige kundernes behov.

Om Sana

Sana hjælper virksomheder i hele verden med at nå deres fulde potentiale. De tilbyder en genvej til e-commerce, med en 100% gnidningsfri integration med

Microsoft Dynamics. Deres e-commerce løsning udnytter eksisterende forretningslogik og data i en ydedygtig, stærk og brugervenlig webshop. Det betyder, at virksomhederne kan fokuserer på deres kundeoplevelser, kundetilfredshed, strømlinet salgsprocesser, øget omsætning og gensalg.

Sana Commerce er en certificeret Microsoft Dynamics partner. Deres innovative tilgang og stærke partnernetværk gør Sana til drivkraften bag mere end 1.200 webbutikker verden over. Sana har valgt at fokuserer på leverancer gennem partnerskaber. Som partnere kan Datacon og Sana komplimentere hinanden med ekspertviden og kompetencer, så kunderne sikres en optimal udnyttelse af både EPR-løsningen og e-commerce løsningen.

Om Datacon

Datacon er en dansk virksomhed med 90 ansatte i fortsat vækst. Vi tilbyder brancheløsninger indenfor ERP, it-infrastrukturløsninger og hosting til større og mellemstore virksomheder og organisationer. Datacon forener it og forretningen ved at leverer strømlinet processer og større effektivitet, der skaber synlige forretningsresultater. Vore medarbejdere er dedikerede og de brænder for at gøre en positiv forskel på forretnings- og arbejdsgange hos nye kunder.

Datacon har udviklet en specifik løsning til rejsebranchen, kaldet; AX Travel. AX Travel er fuld integreret med Dynamics AX og giver vores kunder alle de industrispecifikke funktionaliteter der er nødvendigt for at drive et succesfuld rejsebureau. Dette er en af mange ligheder mellem Datacon og Sana og det forstærker vores positive forventninger til et godt og udbytterigt samarbejde.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.