Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

Effektivt samarbejde og effektiv kommunikation er vigtigt for enhver virksomheds succes. Hvis du bruger Office 365, er det heldigvis nemmere end nogensinde før at arbejde smartere i stedet for at arbejde mere, så du kan yde dit bedste.

  • Reducér belastningen af dit eget datacenter
  • Undgå unødvendigt arbejde i it-afdelingen
  • Optimer performance i datacenteret.
  • Giv dine medarbejderne friheden til at arbejde hvor som helst og på deres foretrukne enhed.

Med brugen af Office 365 eller andre cloudbaseret løsninger, er du som virksomhed nødt til at tage stilling til sikkerheden og supplere med en stærk cloudbaseret sikkerhedsløsning, da du går fra virksomhedens mailserver, der tidligere var on-premise og godt beskyttet, til at flytte denne uden for virksomhedens gateway. Dette betyder en lavere grad af selvkontrol.

Sikker kommunikation i clouden

Opnå en øget sikkerhed i Office 365 ved at udnytte det fulde potentiale fra førende sikkerhedsproducenter, og få beskyttelse imod specifikke angreb som begrænser phishing og tab af data. Du får en hurtigere og mere stabil beskyttelse, med stor fleksibilitet i forhold til brugernes devices – beskyttelse uanset hvilken platform, der anvendes.

Hvad skal du have med i dine overvejelser?

Få en højere grad af selvkontrol ved at tage stilling til, hvordan trusselsbilledet ser ud ved brugen af Microsoft Office 365. Vi hjælper dig med at forbedre sikkerheden og ved hvilke kriterier skal opfyldes.

De fleste ved ikke, hvilken tilgang de udvalgte sikkerhedsproducenter har, når det kommer til sikring af virksomhedens brug af Office 365. Ved du hvornår bør du supplere din Office 365 med ekstra beskyttelse? Og hvilken? Og hvordan du kommer i gang?

Kontakt Datacon på telefon: +45 48 133 133 eller mail.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.