Datacon - IT løsninger med omtanke
Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

Tag stilling til sikkerhed når du bruger Office 365

Effektivt samarbejde og effektiv kommunikation er vigtigt for enhver virksomheds succes. Hvis du bruger Office 365, er det heldigvis nemmere end nogensinde før at arbejde smartere i stedet for at arbejde mere, så du kan yde dit bedste.

  • Reducér belastningen af dit eget datacenter
  • Undgå unødvendigt arbejde i it-afdelingen
  • Optimer performance i datacenteret.
  • Giv dine medarbejderne friheden til at arbejde hvor som helst og på deres foretrukne enhed.

Med brugen af Office 365 eller andre cloudbaseret løsninger, er du som virksomhed nødt til at tage stilling til sikkerheden og supplere med en stærk cloudbaseret sikkerhedsløsning, da du går fra virksomhedens mailserver, der tidligere var on-premise og godt beskyttet, til at flytte denne uden for virksomhedens gateway. Dette betyder en lavere grad af selvkontrol.

Sikker kommunikation i clouden

Opnå en øget sikkerhed i Office 365 ved at udnytte det fulde potentiale fra førende sikkerhedsproducenter, og få beskyttelse imod specifikke angreb som begrænser phishing og tab af data. Du får en hurtigere og mere stabil beskyttelse, med stor fleksibilitet i forhold til brugernes devices – beskyttelse uanset hvilken platform, der anvendes.

Hvad skal du have med i dine overvejelser?

Få en højere grad af selvkontrol ved at tage stilling til, hvordan trusselsbilledet ser ud ved brugen af Microsoft Office 365. Vi hjælper dig med at forbedre sikkerheden og ved hvilke kriterier skal opfyldes.

De fleste ved ikke, hvilken tilgang de udvalgte sikkerhedsproducenter har, når det kommer til sikring af virksomhedens brug af Office 365. Ved du hvornår bør du supplere din Office 365 med ekstra beskyttelse? Og hvilken? Og hvordan du kommer i gang?

Kontakt Datacon på telefon: +45 2810 1430 eller mail.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: