Support medarbejder

Supporten for Microsoft Dynamics AX 2009, 2012 RTM og 2012 R2 stopper i oktober 2018. Find ud af, hvad det betyder for dig.

9. oktober 2018 markerer dagen, hvor Microsoft lukker ned for supporten til både Dynamics AX 2009, 2012 RTM og 2012 R2. Herunder viser vi hvordan du skal forholde dig, hvis du stadig benytter ERP-platformen.

Lad os imidlertid starte med at fastslå, at dette ikke kommer som noget chok.

Microsoft meldte datoen ud for 5 år siden, men vi nærmer os nu datoen med hastige skridt, hvorfor der kan være behov for en opsummering på konsekvenserne for de fleste brugere af systemet.

At Microsoft lukker for supporten på Dynamics AX betyder naturligvis ikke, at du ikke kan bruge platformen efter denne dato, men derimod at Microsoft ikke længere vil udvikle fremtidige teknologier med hensyntagen til disse versioner.

Derfor er det alligevel relevant for dig, da det kan betyde, at du ikke vil kunne få gavn af lige så mange nye features fremadrettet, da disse er udviklet udelukkende til versioner der er nyere end 2012 R2.

Praktisk talt, betyder det nemlig, at de tre førnævnte versioner ikke nødvendigvis fungerer med de teknologier og løsninger der bliver lavet fremadrettet.

Det du særligt skal være opmærksom på, er først og fremmest at kontinuerligt overvåge din platform omkring begyndende ustabilitet. Til dette, er det altid en god idé at tage fat i din ERP-partner, som har erfaringen og ved hvad man skal være opmærksom på – samt hvordan det løses eller helt undgås.

At have det rette ERP-system til din virksomhed, er utroligt vigtigt for den daglige drift af din virksomhed og ikke mindst de fremtidige forretningsmuligheder. Et forældet ERP-system kan betyde langsomme og dyre processer, samt at du begrænser dine muligheder for videreudvikling af forretningen.

Omvendt kan et dynamisk og moderne ERP-system betyde højere besparelser, højere effektivitet og fleksibilitet til at kunne følge med tidens teknologier og muligheder, der i sidste ende resulterer i en højere indtjening.

 

OVERVEJ MICROSOFT DYNAMICS 365

Derfor bør du også overveje hvorvidt jeres platform skal opgraderes til den nyeste version, Microsoft Dynamics 365.

Den nye tilpasningsstruktur i Microsoft Dynamics 365, gør samtidig at du slipper uden om den svære og dyre opgradering i fremtiden. Din ERP-platform kan holdes opdateret med den nyeste software, uden at du skal lave større investeringer. Det sikrer dig en signifikant levetidsforlængelse af din ERP-løsning.

Opgradering sker derfor både hurtigere og billigere, og sikrer, at du altid er opdateret med de nyeste funktioner.

Opgradering til Dynamics 365 kan derfor være en oplagt mulighed for, at sikre at dit ERP-system fremadrettet støtter op om kommende teknologier og muligheder. Ikke fordi du er nødsaget til det, men fordi platformen utvivlsomt fungerer bedre, og støtter op omkring virksomheders konstante behov for at tilpasse sig sine omgivelser.

I forlængelse af dette, bør du tjekke vores artikel ”Hvornår er dit ERP-system dødt?”, hvor du kan se hvilke tegn du skal holde øje med – inden det er for sent.

Vi har set mange tegn på systemer der begrænser virksomheder, i stedet for dét som ERP-systemer reelt er til for: At give virksomhederne det bedste værktøj til at drive deres forretning fremad.

Derfor har vi samlet de kendetegn, som du skal være opmærksom på, når du vurderer om dit ERP-system er forældet – og dermed er til fare for din forretning.

 

Datacon bygning

 

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Ønsker du at vide mere om, hvilken betydning lukningen af Dynamics AX support har for jeres forretning, står Datacon altid til rådighed.

Kontakt os i dag enten via telefon eller e-mail, og lad os guide dig sikkert og forsvarligt videre.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  .. ELLER GIV OS ET KALD

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

  Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

  D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

  Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

  Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

  Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

  Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

  Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

  Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

  Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

  Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

  Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

  Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

  Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

  Hvor gemmer problemet sig i din performance?

  Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.