Datacon - IT løsninger med omtanke
1 1239x568

Er du klar til, at Dynamics AX supporten stopper i næste måned?

Supporten for Microsoft Dynamics AX 2009, 2012 RTM og 2012 R2 stopper i oktober 2018. Find ud af, hvad det betyder for dig.

9. oktober 2018 markerer dagen, hvor Microsoft lukker ned for supporten til både Dynamics AX 2009, 2012 RTM og 2012 R2. Herunder viser vi hvordan du skal forholde dig, hvis du stadig benytter ERP-platformen.

Lad os imidlertid starte med at fastslå, at dette ikke kommer som noget chok.

Microsoft meldte datoen ud for 5 år siden, men vi nærmer os nu datoen med hastige skridt, hvorfor der kan være behov for en opsummering på konsekvenserne for de fleste brugere af systemet.

At Microsoft lukker for supporten på Dynamics AX betyder naturligvis ikke, at du ikke kan bruge platformen efter denne dato, men derimod at Microsoft ikke længere vil udvikle fremtidige teknologier med hensyntagen til disse versioner.

Derfor er det alligevel relevant for dig, da det kan betyde, at du ikke vil kunne få gavn af lige så mange nye features fremadrettet, da disse er udviklet udelukkende til versioner der er nyere end 2012 R2.

Praktisk talt, betyder det nemlig, at de tre førnævnte versioner ikke nødvendigvis fungerer med de teknologier og løsninger der bliver lavet fremadrettet.

Det du særligt skal være opmærksom på, er først og fremmest at kontinuerligt overvåge din platform omkring begyndende ustabilitet. Til dette, er det altid en god idé at tage fat i din ERP-partner, som har erfaringen og ved hvad man skal være opmærksom på – samt hvordan det løses eller helt undgås.

At have det rette ERP-system til din virksomhed, er utroligt vigtigt for den daglige drift af din virksomhed og ikke mindst de fremtidige forretningsmuligheder. Et forældet ERP-system kan betyde langsomme og dyre processer, samt at du begrænser dine muligheder for videreudvikling af forretningen.

Omvendt kan et dynamisk og moderne ERP-system betyde højere besparelser, højere effektivitet og fleksibilitet til at kunne følge med tidens teknologier og muligheder, der i sidste ende resulterer i en højere indtjening.

OVERVEJ MICROSOFT DYNAMICS 365

Derfor bør du også overveje hvorvidt jeres platform skal opgraderes til den nyeste version, Microsoft Dynamics 365.

Den nye tilpasningsstruktur i Microsoft Dynamics 365, gør samtidig at du slipper uden om den svære og dyre opgradering i fremtiden. Din ERP-platform kan holdes opdateret med den nyeste software, uden at du skal lave større investeringer. Det sikrer dig en signifikant levetidsforlængelse af din ERP-løsning.

Opgradering sker derfor både hurtigere og billigere, og sikrer, at du altid er opdateret med de nyeste funktioner.

Opgradering til Dynamics 365 kan derfor være en oplagt mulighed for, at sikre at dit ERP-system fremadrettet støtter op om kommende teknologier og muligheder. Ikke fordi du er nødsaget til det, men fordi platformen utvivlsomt fungerer bedre, og støtter op omkring virksomheders konstante behov for at tilpasse sig sine omgivelser.

Vi har set mange tegn på systemer der begrænser virksomheder, i stedet for dét som ERP-systemer reelt er til for: At give virksomhederne det bedste værktøj til at drive deres forretning fremad.

Derfor har vi samlet de kendetegn, som du skal være opmærksom på, når du vurderer om dit ERP-system er forældet – og dermed er til fare for din forretning.

Datacon bygning

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Ønsker du at vide mere om, hvilken betydning lukningen af Dynamics AX support har for jeres forretning, står Datacon altid til rådighed. Kontakt os i dag enten via telefon eller e-mail, og lad os guide dig sikkert og forsvarligt videre.

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: