Business Automation skilt

Microsoft Dynamics 365 kan løbende udbygges ved, at virksomheden tager flere applikationer i brug. Ved at anvende Microsoft Dynamics 365 med tjenesterne Microsoft PowerApps, Microsoft Flow og Common Data Service (CDS) kan virksomheden udnytte den viden, der findes hos organisationens egne superbrugere og interne domæneeksperter ved at lade dem udvikle egne ’PowerApps’ applikationer på en både enkel, intuitiv og sikker måde og dele dem med resten af organisationen i Microsoft AppSource. I det nedenstående vil vi fortælle, om værdien af Microsoft Flow.

Microsoft Flow

Microsoft Flow anvendes til automatisering af arbejdsgange (’flows’) og til integrationer. Et flow kan startes interaktivt fra en applikation udviklet med PowerApps, men vil ofte køre automatisk på baggrund af en ’begivenhed’, fx oprettelsen af en fil, en ændring i en tabel i en database, modtagelse af en e-mail der opfylder bestemte kriterier, på faste tidspunkter etc.

Ligesom med PowerApps kan et flow oprettes fra bunden, og oprettelse, vedligeholdelse og overvågning af et flow foretages i et miljø tilsvarende PowerApps – de to systemer er tæt integrerede. Der kan også tages udgangspunkt i en af de mange skabeloner, der findes og hvor der også er defineret eksempler på forbindelser til andre systemer.

Et flow består af et startkriterie og en serie af handlinger. Eksempelvis kan modtagelsen af en e-mail fra en bestemt person være et startkriterie, der først igangsætter oprettelsen af en opgave i fx Outlook eller Todoist og dernæst indsætter en linje i et Excel-ark, en database eller interageres med SharePoint. Flow anvender ’Connectors’ (pt. findes der 91 forskellige) til at forbinde sig til de forskellige systemer, hvor konfiguration specifikt for det pågældende system, adgangskoder mv. angives.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.