Mand der holder mapper med en masse dokumenter

Lasernet er en standard softwarepakke, der optimerer forretningskommunikationen mellem virksomheder. Lasernet bruges til at designe, konvertere og distribuere indgående samt udgående forretningsdokumenter i alle formater.

Tabellae betyder dokument/brev på latin. Tabellae er eksperter i forretningsdokumenter som ordrer, fakturaer, lønsedler, stregkodelabels, kataloger med mere fra alle ERP systemer.

Integrationen til Microsoft Dynamics, sikrer blandt andet, at du ikke skal programmere i Dynamics, at forretningslogik forbliver i Dynamics samt mulighed for forskellige predefinerede layouts til inspiration.

Hvad får du ud af det?

Lasernet Output Management giver din virksomhed en række fordele i jeres samhandel med både kunder, leverandører og myndigheder, heriblandt:

• Langt billigere ERP implementering

• Opfyldelse af kunders krav til dokumentformater

• Nemmere opgradering af ERP system

• Mindre manuel håndtering af dokumenter

• Bedre kvalitet – på kortere tid

Forretningsdokumenter på kundernes præmisser

Tabellae er specialister i at customize løsninger, da det ifølge konsulenthuset, er lige så vigtigt med formen som indhold. Alt lige fra stregkoder til fakturaer bliver leveret på kundens præmisser, og dokumenterne bliver virksomhedens ansigt udadtil. Derfor er det forretningskritisk at have en strategi for både designet og formatet på dem, siger Lennart Garbarsch, som er adm. direktør i Tabellae.

Dokumenter til enhver lejlighed

Alle forretningsdokumenter skal i dag kunne skræddersyes, både i forhold til indhold og distribution. Derfor er det vigtigt med et værktøj, som kan håndtere de specifikke krav en kunde måtte have, fx betinget af om det er en offentlig eller privat virksomhed. Virksomheder, som eksporterer på tværs af landegrænser, er desuden nødt til at forholde sig til stigende lovkrav til dokumenter.

Læs mere om Tabellae her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.