Kvinde der holder smartphone fyldt med apps

Microsoft Dynamics 365 kan løbende udbygges ved, at virksomheden tager flere applikationer i brug, leveret både af Microsoft og tredjeparts-leverandører. Mange kan findes i Microsoft AppSource og der kommer løbende flere til. Ved at anvende Microsoft Dynamics 365 med tjenesterne Microsoft PowerApps, Microsoft Flow og Common Data Service (CDS) kan virksomheden udnytte den viden, der findes hos organisationens egne superbrugere og interne domæneeksperter ved at lade dem udvikle egne ’PowerApps’ applikationer på en både enkel, intuitiv og sikker måde og dele dem med resten af organisationen i Microsoft AppSource. I det nedenstående vil vi fortælle, om værdien af PowerApps.

Microsoft PowerApps

Microsoft PowerApps er et værktøj og en tjeneste til udvikling af apps, der kan deles med andre i organisationen, som kan afvikles både i en browser, under Windows 10 og på tablets og telefoner. PowerApps henvender sig til både virksomhedens egne superbrugere og almindelige udviklere. Der kræves ikke nogen stor programmeringserfaring for at komme i gang, da applikationerne bygges ud fra eksempler og skabeloner på en intuitiv og interaktiv måde.

PowerApps kan bl.a. anvendes til at udvikle forskellige typer af applikationer til indsamling af oplysninger fra brugere, kørsel af workflows og visning af data præsenteret via tabeller og grafer. Andre anvendelsesmuligheder kan være applikationer til registrering af tid, rejseomkostninger, løbende information om systemer og status og meget andet. Der er ingen begrænsninger på hvilke typer applikationer, du kan oprette.

Et vigtigt aspekt af PowerApps er data og applikationer i PowerApps kan have en eller flere ’data sources’, som visningsobjekterne forbindes til. En ’data source’ oprettes ud fra ’Connections’ – forbindelser til mange forskellige slags systemer. Der findes mange foruddefinerede forbindelser, der blot skal konfigureres med få, enkle oplysninger for at virke. Eksempler er Facebook, Google Drive, Office 365-applikationerne (f.eks. Excel), Outlook, Power BI, SharePoint, Dynamics 365 for Operations, et almindeligt filsystem, SQL Servere og ikke mindst flere forskellige Azure services som Azure Queue og Azure DocumentDb – og mange andre systemer.

Når en PowerApps applikation er klar til brug, kan den deles med resten af organisationen (eller blot udvalgte kollegaer). Når en applikation er delt med en bruger, vil applikationen kunne startes fra Dynamics 365-portalen for den pågældende bruger.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.