Datacon - IT løsninger med omtanke
Kunne du tænke dig at bidrage med max en time af din tid?

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon, omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

INTERVIEWET

Hos Datacon bestræber vi os konstant på at kende både vores kunder og resten af markedet, for at være endnu stærkere til at løse deres udfordringer. I den anledning vil vi gerne afholde en række interviews med personer der har prøvet, at være en del af en implementering af et ERP-system og beslutningsprocessen heraf.

Kort om interviewene:

  • HVORDAN:
    Vi vil gerne undersøge kundeadfærden i særligt den indledende fase af research efter et nyt ERP-system eller opgradering af den eksisterende løsning, for at kunne lære vores målgruppe bedre at kende og være endnu bedre til at løse deres udfordringer.

Derfor vil vi blandt andet tale om:

  • Hvordan opstår idéen om at gøre noget ved det eksisterende ERP-system?
  • Når du skal vælge et nyt ERP-system, hvad ligger du så vægt på at det skal kunne?
  • Hvilke medier benytter du til at søge information og inspiration?
  • Hvordan afgør du om leverandøren er troværdig og om du vil gerne indgå en dybere dialog?
  • Hvor stor en indflydelse har dit netværk?

HVOR:
Lokationen er helt op til dig. Vi kan både afholde det hos dig eller hos os selv i Allerød – det er helt op til hvad der passer dig bedst.

HVORNÅR:
I uge 17, 18 eller 19, dvs. fra den 23. april til den 11. maj. Tidspunktet aftaler vi nærmere, alt efter hvornår det passer dig bedst. Interviewet vil vare imellem 45 minutter og en time.

HVAD FÅR DU UD AF DET:
Som tak for din tid, kvitterer vi med en gavekurv eller et gavekort til valgfri selvforkælelse til en værdi af 300 kr. Alt efter hvad du helst gerne vil have. Herudover sørger vi naturligvis for god forplejning undervejs med sodavand/kaffe, slik og småkager.

Hvis det lyder som noget for dig, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular og så vil vi ringe dig op med henblik på at aftale tid og lokation. Vi sætter rigtig stor pris på, hvis du har lyst til at deltage!

(TILMELDING LUKKET)

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: