Kunne du tænke dig at bidrage med max en time af din tid?

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon, omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

INTERVIEWET

Hos Datacon bestræber vi os konstant på at kende både vores kunder og resten af markedet, for at være endnu stærkere til at løse deres udfordringer. I den anledning vil vi gerne afholde en række interviews med personer der har prøvet, at være en del af en implementering af et ERP-system og beslutningsprocessen heraf.

Kort om interviewene:

 • HVORDAN:
  Vi vil gerne undersøge kundeadfærden i særligt den indledende fase af research efter et nyt ERP-system eller opgradering af den eksisterende løsning, for at kunne lære vores målgruppe bedre at kende og være endnu bedre til at løse deres udfordringer.

Derfor vil vi blandt andet tale om:

 • Hvordan opstår idéen om at gøre noget ved det eksisterende ERP-system?
 • Når du skal vælge et nyt ERP-system, hvad ligger du så vægt på at det skal kunne?
 • Hvilke medier benytter du til at søge information og inspiration?
 • Hvordan afgør du om leverandøren er troværdig og om du vil gerne indgå en dybere dialog?
 • Hvor stor en indflydelse har dit netværk?
Datacon bygning
ERP tastatur
 • HVOR:
  Lokationen er helt op til dig. Vi kan både afholde det hos dig eller hos os selv i Allerød – det er helt op til hvad der passer dig bedst.
 • HVORNÅR:
  I uge 17, 18 eller 19, dvs. fra den 23. april til den 11. maj. Tidspunktet aftaler vi nærmere, alt efter hvornår det passer dig bedst. Interviewet vil vare imellem 45 minutter og en time.

 

 • HVAD FÅR DU UD AF DET:
  Som tak for din tid, kvitterer vi med en gavekurv eller et gavekort til valgfri selvforkælelse til en værdi af 300 kr. Alt efter hvad du helst gerne vil have. Herudover sørger vi naturligvis for god forplejning undervejs med sodavand/kaffe, slik og småkager.
Hvis det lyder som noget for dig, bedes du udfylde nedenstående kontaktformular og så vil vi ringe dig op med henblik på at aftale tid og lokation. Vi sætter rigtig stor pris på, hvis du har lyst til at deltage!

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  .. ELLER GIV OS ET KALD

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

  Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

  D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

  Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

  Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

  Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

  Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

  Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

  Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

  Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

  Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

  Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

  Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

  Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

  Hvor gemmer problemet sig i din performance?

  Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.