Datacon - IT løsninger med omtanke
Cloud og derved digitalisering af dit ERP-system

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

Virksomheder der har investeret i et ERP-system, har i hvert fald én ting til fælles: De har truffet en beslutning om, at de gerne vil arbejde målrettet og dataunderstøttet med den daglige drift af forretningen.

Derefter begynder billedet at blive mere tåget. Lidt groft sagt, er der både én gruppe af virksomheder, som på mange parametre lykkedes med at indfri deres oprindelige målsætning, og så findes der den anden gruppe af virksomheder, som ikke formår at udnytte det fulde potentiale i det ERP-system, de har implementeret. Hvis du selv sidder i denne situation, så bør du overveje at læse vores guide til, hvordan man bedst kommer i mål med implementeringen af sit ERP-system.

De succesfulde ERP-virksomheder beretter om øget produktivitet og agilitet, evnen til at træffe bedre beslutninger og en generelt mere succesfuld forretning. De arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Microsoft Cloud infografik

Ét af de elementer, der kan drive din organisations ERP-produktivitet op, er at lægge løsningen i skyen. Med et cloud-baseret ERP-system oplever brugerne nemlig både lynhurtige responstider, intuitive brugergrænseflader og enkle integrationer til andre applikationer. Den følelse er meget vigtig for dine medarbejdere i forhold til at arbejde effektivt. Og som i så mange andre facetter af livet, hænger det som regel sådan sammen, at når noget er sjovt og nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget der er understøttet af et moderne ERP-system i skyen.

Hos Datacon er vi Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi har set værdien af Microsoft Dynamics og anbefaler vores kunder samme dynamiske ERP-system, der ligeledes kan fås som ren cloud.

Og så gør det vel ikke budskabet mindre troværdigt, at Microsoft Dynamics 365 netop har vundet prisen for årets produkt 2017 af den globale medievirksomhed, TMC, der hvert år uddeler prisen til leverandører, der flytter grænserne inden for CRM, call center, og telemarketing. Allerede kort efter lanceringen har Microsoft modtaget stor anerkendelse, heriblandt også vundet flere andre priser for både CRM, Dynamics 365 for Sales og Dynamics 365 for Customer Service.

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts næste generation af intelligente forretningsapplikationer, der forener CRM og ERP. Dynamics 365 får din virksomhed til at vækste, udvikle og forandre sig, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder.

Find ud af, hvordan I kan får det maksimale ud af jeres ERP-investering – kontakt Datacon i dag. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med sparring.

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: