Cloud og derved digitalisering af dit ERP-system

Virksomheder der har investeret i et ERP-system, har i hvert fald én ting til fælles: De har truffet en beslutning om, at de gerne vil arbejde målrettet og dataunderstøttet med den daglige drift af forretningen.

Derefter begynder billedet at blive mere tåget. Lidt groft sagt, er der både én gruppe af virksomheder, som på mange parametre lykkedes med at indfri deres oprindelige målsætning, og så findes der den anden gruppe af virksomheder, som ikke formår at udnytte det fulde potentiale i det ERP-system, de har implementeret. Hvis du selv sidder i denne situation, så bør du overveje at læse vores guide til, hvordan man bedst kommer i mål med implementeringen af sit ERP-system.

De succesfulde ERP-virksomheder beretter om øget produktivitet og agilitet, evnen til at træffe bedre beslutninger og en generelt mere succesfuld forretning. De arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Microsoft Cloud infografik

Ét af de elementer, der kan drive din organisations ERP-produktivitet op, er at lægge løsningen i skyen. Med et cloud-baseret ERP-system oplever brugerne nemlig både lynhurtige responstider, intuitive brugergrænseflader og enkle integrationer til andre applikationer. Den følelse er meget vigtig for dine medarbejdere i forhold til at arbejde effektivt. Og som i så mange andre facetter af livet, hænger det som regel sådan sammen, at når noget er sjovt og nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget der er understøttet af et moderne ERP-system i skyen.

Hos Datacon er vi Microsoft Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi har set værdien af Microsoft Dynamics og anbefaler vores kunder samme dynamiske ERP-system, der ligeledes kan fås som ren cloud. Hvis du selv er i tvivl om, hvilket system, der passer til din type virksomhed, så kan du læse vores guide med alle fordele og ulemper ved de tre mest anvendte ERP-systemer herhjemme.

Og så gør det vel ikke budskabet mindre troværdigt, at Microsoft Dynamics 365 netop har vundet prisen for årets produkt 2017 af den globale medievirksomhed, TMC, der hvert år uddeler prisen til leverandører, der flytter grænserne inden for CRM, call center, og telemarketing. Allerede kort efter lanceringen har Microsoft modtaget stor anerkendelse, heriblandt også vundet flere andre priser for både CRM, Dynamics 365 for Sales og Dynamics 365 for Customer Service.

Microsoft Dynamics 365 er Microsofts næste generation af intelligente forretningsapplikationer, der forener CRM og ERP. Dynamics 365 får din virksomhed til at vækste, udvikle og forandre sig, så du både kan imødekomme dine kunders behov og gribe nye muligheder.

Find ud af, hvordan I kan får det maksimale ud af jeres ERP-investering – kontakt Datacon i dag. Vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic, sidder klar til at svare på dine spørgsmål eller hjælpe dig med sparring på tlf: +45 71 902 625 eller mail

Hvis du ønsker at vi ringer dig op, kan du også tilføje dit nummer nederst på siden, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.