Berlingske Business Intelligence ekspertpanel

Berlingske, Dansk Erhverv & IT-Branchen bringer i disse dage tema-magasinet “Digitalisering af erhvervslivet”, hvor vi er blevet ind til et ekspertpanel omkring Business Intelligence.

Magasinet sætter fokus på hvordan det danske erhvervsliv kan optimere deres konkurrenceevne via implementering af effektive og fleksible digitale løsninger. Her er business intelligence naturligt kommet på tale som et af de nyere elementer i den digitale verden, og Datacon er blevet inviteret ind til en snak omkring vores ekspertise på området. Vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, har derfor prøvet at sætte ord på hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data. Læs hele interviewet her.

Du kan samtidig læse meget mere om Datacon i Berlingske lige her.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer på business intelligence, kan du også læse mere her eller kontakte vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail.

Hvis du hellere ønsker at vi ringer dig op, kan du også tilføje dit nummer nederst på siden, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Power BI.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.