Berlingske Business Intelligence ekspertpanel

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Berlingske, Dansk Erhverv & IT-Branchen bringer i disse dage tema-magasinet “Digitalisering af erhvervslivet”, hvor vi er blevet ind til et ekspertpanel omkring Business Intelligence.

Magasinet sætter fokus på hvordan det danske erhvervsliv kan optimere deres konkurrenceevne via implementering af effektive og fleksible digitale løsninger. Her er business intelligence naturligt kommet på tale som et af de nyere elementer i den digitale verden, og Datacon er blevet inviteret ind til en snak omkring vores ekspertise på området. Vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, har derfor prøvet at sætte ord på hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data. Læs hele interviewet her.

Du kan samtidig læse meget mere om Datacon i Berlingske lige her.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores kompetencer på business intelligence, kan du også læse mere her eller kontakte vores konsulentchef, Mikkel Sjørslev, på telefon: +45 28 101 474 eller mail.

Hvis du hellere ønsker at vi ringer dig op, kan du også tilføje dit nummer nederst på siden, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

Vi står altid klar med rådgivning, hvis du har lyst til at opdage nye forretningsmuligheder og omdanne data til indsigt med Power BI.

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: