Datacon - IT løsninger med omtanke
Jobopslag

Dynamics 365 udvikler

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 og vil du, sammen med et team af dedikerede kollegaer, udvikle de mest optimale og fremtidssikrede løsninger til vores kunder?

Datacon er i vækst, og har masse af spændende projekter i pipelinen for fremtiden. Vi søger derfor at udvide vores team med en udvikler til Microsoft Dynamics 365 med passion for sit fag og rollen som udvikler. Vi søger en kandidat, som er nysgerrig og brænder for at hjælpe vores kunders forretning med nytænkning og ny teknologi.

DEN IDEELLE KANDIDAT

  • Har erfaring med udvikling i Dynamics 365 fra et eller flere projekter, gerne fra en lignende rolle i et konsulenthus eller fra kundesiden.
  • Er fagligt nysgerrig og holder sig opdateret på den seneste teknologi
  • Kan lide at finde kreative løsninger på faglige udfordringer
  • Er ærlig, kompetent og samvittighedsfuld
  • Har lyst til at samarbejde med et mindre, men kompetent hold af gode kolleger

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

  • Udvikle løsninger i X++ og kvalitetssikre egen kode
  • Medvirke til at føre vores projekt succesfuldt i mål
  • Designe løsninger i samarbejde med konsulenterne
  • Estimere udviklingsopgaver

DATACON TILBYDER

Datacon tilbyder dig en spændende og udviklende stilling i et dynamisk miljø med gode kollegaer, som gør det sjovt at gå på arbejde. Du er med til at skabe din egen fremtid og har store muligheder for at være med til at præge jobbet, vi tilbyder fleksible løsninger i forhold til kontor/hjemmearbejde og har både kontor i Allerød og Århus. En god work/life balance, medarbejdernes trivsel og et godt arbejdsmiljø er fundamentet for gode resultater.

Du kommer til at indgå i et team af meget kompetente forretningskonsulenter og udviklere, som fokuserer på at levere den rigtige løsning til kunden til tiden. Vi gør meget ud af at dygtiggøre vores medarbejdere, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område. Heraf udveksler vi løbende idéer og sparrer meget med hinanden i teamet.

Vi tilbyder attraktive løn- og ansættelsesforhold, herunder pensionsordning, frokostordning, sundhedsforsikring og sociale arrangementer.

SPØRGSMÅL & ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Kenn Buhl, på tlf: +45 2810 1430.

Ansøgning og CV fremsendes til Kenn Buhl på kbu@datacon.dk

Vi holder samtaler løbende.  

OM DATACON

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for Microsoft Dynamics 365. Vi er en solid ejer-ledet virksomhed, med en ligefrem omgangstone og et fladt hierarki.

Fra vores kontorer i Aarhus og Allerød samarbejder vores konsulenter, udviklere og specialister for at finde frem til de bedste løsninger for vores kunder.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: