Datacon - IT løsninger med omtanke
Dynamicweb E-commerce

Datacon og Dynamicweb indgår nyt partnerskab

Dynamicweb er en førende softwarevirksomhed, som giver dig én samlet platform til alle dine digitale behov. Content Management, e-commerce, digital marketing og integration på ét sted. Dine data bliver samlet og gør det muligt at levere personaliserede budskaber gennem alle online kanaler. Gode shoppingoplevelser og forenkling af komplekse forretningsprocesser – alt sammen integreret i dit Microsoft Dynamics system.

Dynamicwebs formål er at skabe effektive kundeoplevelser på tværs af kanaler, som øger konverteringsraten og optimerer kundens livstidsværdi.

Tusindvis af virksomheder anvender Dynamicweb til at drive mere end 12.000 websites tilsammen, i tæt samarbejde med et internationalt netværk bestående af 200 certificerede Dynamicweb partnere i 13 lande.

Datacon har valgt Dynamicweb som samarbejdspartner fordi deres platform matcher vores kunders behov. Virksomhederne efterspørger i højere grad fleksible softwareløsninger der kan håndtere de komplekse B2B krav. Samarbejdet gør os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og krav med dybdegående viden og ekspertise på en samlet platform og en samlet virksomhedsløsning.

Kontakt Datacon for mere information omkring partnerskabet.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: