Kvinde der benytter sig af online mobilbetaling

En excellent kundeoplevelse er meget mere end at levere gode produkter. Og i B2B-segmentet er det ikke nok at have en ”god personlig kontakt”. Nye generationer af indkøbere hos jeres kunder er nemlig opvokset med internettet og for dem er det afgørende, at I tilbyder en udbygget self-service løsning baseret på samme høje standarder, som de er vant til som almindelige forbrugere! Opdelingen mellem B2B og B2C er i internetsammenhæng en saga blot, og vi råder derfor vores kunder til i stedet at tænke B2H (Business to Human).

En excellent kundeoplevelse er derfor blandt andet at:

  • I er tilgængelige for jeres kunder 24/7
  • Det er nemt at finde frem til de rigtige produkter
  • Det er nemt at finde komplementære produkter
  • I har et højt informationsniveau omkring anvendelse af jeres produkter

På kundeportalen skal de blandt andet kunne finde:

  • Købsstatistikker
  • Tidligere ordrer, fakturaer og kontoudtog
  • Leveringsplaner

Hos Datacon har vi stor erfaring med at udvikle e-commerce løsninger til vores kunder, ofte i samarbejde med vores samarbejdspartnere, Dynamicweb og Sana Commerce. Vi indgår altid i projekterne helt fra starten af, da vi ved, at en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv e-commerce løsning hænger uløseligt sammen med, at I får designet den rigtige arbejdsdeling mellem jeres e-commerce platform og jeres ERP-system.

Hør mere om vores kompetencer på e-commerce her

Har du spørgsmål eller brug for sparring, er du altid velkommen til at kontakte vores Sales Manager, Aleksandar Petkovic, på tlf: +45 71 902 625 eller mail.

Hvis du ønsker at vi ringer dig op, kan du også tilføje dit nummer nederst på siden, så sørger vi for at kontakte dig hurtigst muligt.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.