Datacon - IT løsninger med omtanke
Digital mand ved et skrivebord

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Den store amerikanske rådgivningsvirksomhed, Gartner, har netop frigivet deres Magic Quadrant 2018 for business intelligence. Her scorer Microsoft for 11. år i træk atter topkarakter på deres Power BI platform, på de to parametre ’vision’ og ’funktionalitet’.

Microsoft har formået at skabe en business intelligence platform, der giver virksomheder muligheden for at omdanne kompleks data til værdifuld indsigt. Du kan se Gartners Magic Quadrant herunder.

Gartner diagram

SKAL DU HAVE INDSIGT I DIN DAGLIGE FORRETNING?

Hos Datacon hjælper vi i samarbejde med Microsoft, vores kunder med at gøre data til indsigt. At omsætte de enorme mængder data, til brugbar viden.

Vi har implementeret BI-løsninger for en række af vores kunder. Vores foretrukne værktøj er ligeledes Microsoft Power BI, som vi mener giver den bedste indsigt i virksomheden, via rigtig god visualisering og anvendelse af data. Dette bekræftes i høj grad i Gartners nye analyse.

En af de store fordele ved Power BI, er hvor mange datakilder værktøjet understøtter. Power BI understøtter mere end 50 forskellige datakilder, som kan kombineres på kryds og tværs i dine rapporter. Listen af datakilder tæller blandt andet alle gængse databaser såsom Microsoft Dynamics, sociale medier og Google Analytics.

I stedet for endeløs rapportering i decentrale systemer, tilbyder Microsoft Power BI dig ét samlet dashboard, med en kombination af data fra alle dine systemer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: