Digital mand ved et skrivebord

Den store amerikanske rådgivningsvirksomhed, Gartner, har netop frigivet deres Magic Quadrant 2018 for business intelligence. Her scorer Microsoft for 11. år i træk atter topkarakter på deres Power BI platform, på de to parametre ’vision’ og ’funktionalitet’.

Microsoft har formået at skabe en business intelligence platform, der giver virksomheder muligheden for at omdanne kompleks data til værdifuld indsigt. Du kan se Gartners Magic Quadrant herunder.

Gartner diagram

SKAL DU HAVE INDSIGT I DIN DAGLIGE FORRETNING?

Hos Datacon hjælper vi i samarbejde med Microsoft, vores kunder med at gøre data til indsigt. At omsætte de enorme mængder data, til brugbar viden.

Vi har implementeret BI-løsninger for en række af vores kunder. Vores foretrukne værktøj er ligeledes Microsoft Power BI, som vi mener giver den bedste indsigt i virksomheden, via rigtig god visualisering og anvendelse af data. Dette bekræftes i høj grad i Gartners nye analyse.

En af de store fordele ved Power BI, er hvor mange datakilder værktøjet understøtter. Power BI understøtter mere end 50 forskellige datakilder, som kan kombineres på kryds og tværs i dine rapporter. Listen af datakilder tæller blandt andet alle gængse databaser såsom Microsoft Dynamics, sociale medier og Google Analytics.

I stedet for endeløs rapportering i decentrale systemer, tilbyder Microsoft Power BI dig ét samlet dashboard, med en kombination af data fra alle dine systemer.

Du kan læse meget mere om dine muligheder med business intelligence og Microsoft Power BI, samt høre vores kunders erfaringer lige her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.