Datacon - IT løsninger med omtanke

Case: Hamleys A/S

Svigt fra IT-leverandør endte lykkeligt trods stort tidspres

”Datacon gjorde det umulige muligt for os i 11. time og leverede en Dynamics AX-løsning, POS’er og ikke mindst den faglige konsulentrådgivning”.

Den 31. maj 2013 åbnede Hamleys sin ”flagship store” – et helt særligtlegetøjsunivers – i hjertet af København i den nye DI – bygning.

Hamleys blev etableret for mere end 250 år siden i England og er med flagskibsbutikken på Regent Street i London blandt de mest kendte legetøjskæder i verden. I København ønsker man at markedsføre Hamleys som et helt særlig koncept: butikken skal være en af byens sjoveste forlystelser – og det med Tivoli som nabo.

Derfor var alle sejl sat til i forbindelse med åbningen, og forventningerne såvel internt som fra omgivelserne var helt i top. Men kort før åbningen gik det op for Miklos Bengtsen CFO hos Hamleys Skandinavien, at den hidtidige leverandør ikke matchede behovet. Integrationen mellem økonomi- og kassesystemet fungerede ikke optimalt, og selve den tekniske installation var mangelfuld.

Miklos Bengtsen udtaler: ”Set i bakspejlet var der mange ting hos den tidligere leverandør, som de skulle have gjort bedre, vi var forsøgskanin hos dem”

Trods den alvorlige situation skulle en løsning findes, så butikken kunne åbne rettidigt efter planen. Miklos Bengtsen havde en bunden opgave.

”Når man nu stod med en halvfærdig Microsoft AX-løsning, gav det god mening at indlede søgningen hos Microsoft efter et kvalificeret AX-hus, som kunne magte opgaven med kort varsel. Vi havde brug for en benhård og kompetent rådgivning, som kunne afsætte ressourcer omgående”, siger Miklos Bengtsen.

På Microsoft’s hjemmeside fandt han frem til Datacon, som er Microsoft Gold Partner. ”Efter et møde med to konsulenter fra Datacon sagde min mavefornemmelse mig, at Datacon var den rette AX-partner til at hjælpe os ud af denne alvorlige situation”.

DATACON TRYLLEDE PÅ ÅBNINGSDAGEN

Datacons konsulenter knækkede koden til Hamleys specifikke behov, designede den ønskede løsning i AX, afstemte forventninger og leverede varen inden for den meget stramme tidsramme, i ekspresfart.

”Det var super godt gået” siger Miklos Bengtsen – ”vi holder specielt meget af integrationen fra betalingsterminalerne, der taler direkte sammen med vores AX, så vi her på kontoret hele tiden er online, ikke bare med de danske forretninger, men også butikkerne i Norge og Sverige.”

Profil: Hamleys A/S

The Finest Toy Shop in the World. Intet mindre kan beskrive den kendte britiske legetøjskæde med de stolte rødder. Firmaet blev grundlagt af William Hamley i 1760 og åbnede sin berømte flagship store på Londons Regent Street.

Konsulent

ken_buhl_15515

Kenn Buhl

Direktør

Skal vi hjælpe dig?

Har du et kommende ERP-projekt eller har du brug for hjælp med vedligehold og udvikling af din nuværende installation?

Så kontakt os her:

Flere cases:

Munck Gruppen

Økonomidirektør Christina Uldal Harpsøe:”Vi forventer, at vores processer bliver mere effektive” Siden Hans Christian Munck som 20-årig i 1988 investerede i sine første maskiner til

Thermex ERP opgradering

Thermex

Ærlig rådgivning førte til nyt projekt hos Thermex Thermex er en lokal forankret virksomhed, hvor der sker meget! Fra hovedsædet i Hjørring har virksomheden designet

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: