SmartReservation logo og H. Jessen Jürgensen bygning

Søren Kristensen, Finans- og Administrationschef i kølegrossistvirksomheden H. Jessen Jürgensen A/S, udtaler: ”Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent”, hvilket i runde tal svarer til fem millioner kroner.

Trafiklys giver overblik

Smart Reservation er en intelligent løsning til allokering af varer, der ikke blindt beslaglægger lagerbeholdningen til førstkommende salgsordrer uden hensyn til leveringsdatoer. Smart Reservation beregner ud fra salgsordrens leveringsdato, hvordan den optimale opfyldelse af denne bør være.


Rød mand stå, grøn mand gå…

”Allerede ved de første tilretninger, var der fokus på, at man som bruger på én gang skulle have så mange oplysninger som muligt, uden at man skulle bevæge sig for meget rundt.

Denne vision er man med ERP-systemet, AX 2012R3, og 3. parts produktet, Smart Reservation, kommet i mål med. Og nogle af de første til at mærke det er virksomhedens sælgere, som i det øjeblik, de reserverer en vare, får besked på varens status via trafiklysoverblikket: Er den rød, skal den købes hjem, gul betyder, at varen tages fra et fremtidigt køb, og varer med grøn status er tilgængelige. Det giver mening i hverdagen.

Før i tiden brugte medarbejderne i indkøb og logistik tid på at informere sælgerne om priser, leveringstider m.m. Nu sørger trafiklyset for denne del, og mens sælgerne nurser kunderne, kan indkøberne bruge tid på at blive endnu bedre til at købe ind. ”Det er klart, at det også kan være med til at styrke arbejdsmiljøet og arbejdsglæden, når indholdet i den enkelte medarbejders hverdag bliver mere meningsfyldt,” siger Søren Kristensen.

Læs hele historien

Kontakt os for mere information om Smart Reservation.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.