KNI POS-system ved messe

KNI

ELEKTRONISK STATUS I ALLE BYGDER

KNI – tidligere Den Kongelige Grønlandske Handel – har et centralt it system, der bygger på Microsoft Dynamics AX. KNI leverer varer til selv de fjerneste grønlandske bygder, og købmændene har gennem mange år været nødt til at foretage en manuel status med regneark og håndskrevne lister, når de skulle gøre deres varelager op. Hos KNI kontaktede man Datacon for at finde en elektronisk løsning.

 

HVILKEN LØSNING BLEV VALGT?

Købmændene overfører data til hovedkontoret via en webapplikation. KNI ønskede en 100 procent elektronisk løsning, der kunne spare yderligere tid og reducere fejlkilder. Derfor udviklede Datacon en applikation med en håndterminal, så den tidskrævende manuelle status kunne undgås. Løsningen omfattede en Motorola håndterminal, der via webapplikationen kunne “snakke” direkte med det centrale system.

 

HVORDAN GIK PROJEKTET?

Den nye applikation er implementeret i organisationen med stor succes. Datacon har i mange år udviklet løsninger til KNI og var på forhånd fortrolig med udfordringerne. Derfor blev der også valgt specielle Motorola terminaler, der fungerer ned til minus 17 grader, for mange steder bliver varerne opbevaret udendørs. Den implementerede applikation sørger nu for automatisk overførsel af data.

 

HVAD VAR UDBYTTET?

Købmændene skal ikke længere foretage manuel status og varetælling. De scanner varerne med deres håndterminal, tjekker tallene på skærmen og overfører dem til KNI med tryk på en knap. Det sparer utrolig meget tid for alle parter og reducerer fejlraten dramatisk. Fra centralt hold har man samtidig fordelen af at have langt mere opdaterede tal, så man bedre kan tilpasse sig de faktiske forhold mht. indkøb og levering.

 

HVORFOR LIGE DATACON …

Takket være et mangeårigt samarbejde er Datacon helt fortrolige med kravene hos KNI. Eksperterne kender systemerne ud og ind, og derfor er udviklingsarbejdet foregået på kort tid. Datacon ved også på forhånd, at terminaler i det klima skal have indbygget opvarmning, så batterikapaciteten bevares. Det er bare ét eksempel på det forspring, kunden har ved at bruge en erfaren partner på opgaven.

KNI logo

PROFIL

KNI består af fire forretningsenheder, der alle ledes ud fra moderne principper og som forsyner hele Grønland med dagligvarer, forbrugsgoder og brændstoffer.

  • Detailkæden, Pilersuisoq driver butikker med dagligvarer og andre forbrugsartikler, Duty-Free handlen i Grønlands internationale lufthavn samt webshoppen, Pisisa.
  • Polaroil varetager forsyningen af flydende brændstoffer til hele Grønland
  • KNI Engros sælger og distribuerer varer til grønlandske virksomheder og institutioner
  • Slagteriet, Neqi, slagter og forædler blandt andet lam

www.kni.gl/da

DET SIGER VORES KUNDER

BoConcept logo

I Datacon har de nøglepersoner, vi har samarbejdet med i mange år. De ved, hvordan vores forretning virker og er gode til at programmere. Det er af stor værdi, at man taler samme sprog, fordi det sikrer, vi får en vis fremdrift.

KNI logo
Indeks Retail logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar