Teamworking med Datacon partnere

DATACON TILBYDER

Vi er en dansk ERP-leverandør, der udvikler løsninger som skaber værdi og løfter bundlinjen hos vores kunder, der særligt tæller grossist-, detail- og produktionsbranchen. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Vi er Microsoft Gold Partner, der repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier, samt er et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft.

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics 365, den nyeste version af det du måske kender som Microsoft Dynamics AX, som vi leverer og implementerer for vores kunder. Microsoft Dynamics 365 er markedets mest innovative ERP-system, med banebrydende teknologi og innovativ udvikling.

Microsoft Dynamics er altid omdrejningspunktet i vores løsninger, men da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger der optimerer hele værdikæden, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde en række tillægsydelser, såsom E-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget, meget mere. Du kan se meget mere om vores partnerskaber i nedenstående overblik.

Consignor Delivery Management

Consignor hjælper dig med dine leveringsprocesser ved at gøre det enklere, mindre tidskrævende og billigere at sende pakker eller paller til dine kunder.

Consignors hovedfokus er Delivery Management. De udvikler og sælger Consignor softwareplatformen, som omfatter alle stadier i forsendelse og levering, og tilbyder kunderne en integreret, bæredygtig og komplet leveringsløsning.

Consignor platformen giver dig adgang til verdens største transportørbibliotek. Platformen håndterer flere hundrede millioner forsendelser om året, og gør det muligt for deres 10.000+ kunder at vælge den bedste løsning til deres forsendelser uafhængig af transportører, ERP-systemer eller e-handelsløsninger. Deres kundeportefølje spænder fra små nystartede webshops til massive 3. parts logistikvirksomheder.

Consignor koncernen beskæftiger mere end 140 medarbejdere og er vokset til at være den største udbyder af Delivery Management software.

DU FÅR BLANDT ANDET:

 • Verdens største transportørbibliotek
 • Knowhow fra mere end 10.000 kunder
 • En global virksomhed med lokal tilstedeværelse
 • Forbundet dit lager med dine kunder på den mest effektive måde
 • En standard integration, der sikrer at dine kunder får den samme høje kvalitet, når de modtager en levering fra dig, uanset hvilken kombination af transportørtjenester, du vælger

Læs mere om Consignor her

Dynamicweb E-commerce integration i Microsoft Dynamics

Dynamicweb leverer gode shoppingoplevelser og forenkler komplekse forretningsprocesser i en samlet platform for Content management, E-commerce, Product Information Management (PIM), Digital Marketing og standardintegration til blandt andet Microsoft Dynamics. Det samler dine data og digitale behov, der betyder at du kan levere personaliserede budskaber gennem alle dine online kanaler.

Over 4.000 virksomheder anvender Dynamicweb, heriblandt store brands som Toyota, Weber, Europcar og mange flere.

Datacon har valgt Dynamicweb som samarbejdspartner fordi deres platform matcher vores kunders behov. Virksomhederne efterspørger i højere grad fleksible softwareløsninger der kan håndtere de komplekse B2B krav. Samarbejdet gør os i stand til at imødekomme vores kunders ønsker og krav med dybdegående viden og ekspertise på en samlet platform og en samlet virksomhedsløsning.

Gennem en integration af Dynamics AX og Dynamicweb oplever dine kunder en brugervenlig og fleksibel platform – med køreklare løsninger til forskellige forretningsmæssige udfordringer.

Læs også vores whitepapers:

HVAD ER MÅLET?

 • Øg dine konverteringsrater
 • Udbyg dine forretningsrelationer
 • Servicér kunder på tværs af alle kanaler
 • Nedsæt omkostningerne til vedligeholdelse og drift af din webshop
 • Optimér arbejdsgangene ved at gøre den smartere, hurtigere og mere effektiv

Læs mere om Dynamicweb her

 Microsoft Dynamics, et ERP-system i verdensklasse

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsoft teknologier.

Samtidig er det et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Med Microsoft Dynamics får du en komplet virksomhedsløsning, der kan håndtere selv de mest komplekse udfordringer i virksomheden, herunder håndtering af flere lokationer og selskaber på tværs af landegrænser.

Du får med andre ord overblik over din samlede forretning og dermed langt bedre mulighed for at træffe de rigtige beslutninger i dag og i fremtiden.

DU FÅR:

 • Et rigtig stærkt ERP-system
 • Et stort partnernetværk, der muliggør integration og kombination af alverdens løsninger
 • Vækst, udvikling og transformering af alle dele af jeres virksomhed, så I bedre kan opfylde de skiftende behov på markederne og hos kunderne
 • Ekspertise fra en af verdens største virksomheder med flere årtiers erfaring og nogle af verdens største kunder
 • Banebrydende teknologi og innovativ udvikling

Læs mere om Microsoft her

Palette automatisk fakturahåndtering

Palette er markedsledende inden for elektronisk håndtering af leverandørfakturaer med deres produkt PaletteArena, som hjælper kunderne med at sammenkøre indkøb, fakturaer og kontrakter ”fra bestilling til betaling”.

Palette anvendes af over 4000 virksomheder i over 50 lande.

Palette tilbyder blandt andet følgende løsninger:

N

Strømlining af Purchase to Pay

N

Håndtering af indkøbs- og bestillingsprocesser

N

Cloud tjenester

N

Kraftfuldt rapporteringsværktøj

N

Omkostningshåndtering, blandt andet inklusiv modul med nem håndtering af udlæg

DU FÅR BLANDT ANDET:

 • Erfaring fra kunder i alle brancher, lige fra små virksomheder til store koncerner
 • Tæt relation gennem aktiv brugerklub, hvor udviklingen af systemet sker i samråd med kunderne
 • Begrænset manuel håndtering
 • Fleksibel cloud løsning eller lokalt hos dig – du bestemmer!
 • Værdifuld statistik

Læs mere om Palette her

Sana Commerce E-commerce integration i Microsoft Dynamics

Sana Commerce hjælper dig med at nå dit fulde potentiale ved at integrere din webshop i Microsoft Dynamics. Datacon og Sana sikrer en optimal udnyttelse af både ERP-løsningen og E-commerce løsningen, så du lettest muligt kan forudsige dine kunders behov.

Sana Commerce hjælper virksomheder over hele verden med at udnytte deres potentiale inden for E-commerce, med løsninger der sikrer en stærk og brugervenlig webshop. Sana Commerce driver over 1.200 webshops og kan levere en helhedsløsning der hjælper dig til at vækste online. Partnerskabet kombinerer Datacons ekspertise med Microsoft Dynamics med Sanas styrke som løsningsspecialist og leverandør af webshops, hvor du som kunde vil få det fulde ud af din investering.

Få større udbytte af de data og forretningslogikker der er gemt i Microsoft Dynamics i en brugervenlig webshop i flot design. Derudover får du årtiers erfaring fra to kerneområder – integreret som en fælles løsning til dig og dine kunder.

Dine kunder vil have adgang til al produktinformation, alle ordrer og kontoer hele døgnet rundt. En integreret webshop, sikrer at informationen er tilgængelig online når det passer kunderne. Det generelle billede er, at løsningen øger kundetilfredsheden med mere end 15% og derudover øges salget og derved indtjeningen.

HVAD BETYDER DET I PRAKSIS FOR DIG?

 • Forbedret købsoplevelse og højere loyalitet
 • Ressourcebesparelser – for både dig og dine kunder
 • Du bliver bedre klædt på til at imødekomme dine kunders behov
 • Strømliner salgsprocessen
 • Fordele som kundelokationer, salgsstatistikker, teknisk support, effektiv prisfastsættelse og meget mere

Læs mere om Sana Commerce her

SignUp automatisk håndtering af fakturaer og kontrakter

SignUp leverer værktøjer inden for elektronisk fakturering og kontraktstyring. SignUp specialiserer sig i at udvikle og markedsføre applikationer, der øger virksomhedens lønsomhed ved at strømline deres kreditorbogholderi og kontraktstyring.

SignUp har gennem 64 forhandlere i 16 lande opbygget en kundebase på over 600 virksomheder, hvoraf mange er globale organisationer med aktiviteter i over 40 lande.

Deres løsninger håndterer i dag 20 millioner fakturaer på globalt plan og 300.000 aftaler på årsbasis.

SignUp’s produkter til elektronisk fakturahåndtering, ExFlow AX, er et naturligt valg for virksomheder, der anvender Microsofts forretningssystemer – Dynamics AX.

Derfor forekommer samarbejdet mellem SignUp og Datacon helt naturligt og giver kunden de bedste forudsætninger for at optimere forretningsprocesser gennem Microsoft Dynamics.

DU FÅR:

 • Lønsomhed ved at strømline håndteringen af leverandørfakturaer- og aftaler
 • Næsten 20 års erfaring inden for elektronisk fakturering og kontraktstyring fra en virksomhed der på årsbasis håndterer 20 millioner fakturaer på globalt plan og 300.000 aftaler på årsbasis.
 • Et naturligt valg til Microsoft Dynamics
 • Fuld kontrol over alle fakturaer, uanset hvor i godkendelsesflowet de er
 • Fuld kontrol over alle omkostninger fra dag 1
 • Adgang til fakturaerne fra alle dele af forretningssystemet

Du kan læse mere om SignUp her

Tabellae automatisk fakturahåndtering

Tabellae leverer Lasernet Output Management til din Microsoft Dynamics – og er det naturlige valg inden for automatisk fakturahåndtering.

Udover at være økonomisk rentabelt, løser automatisk fakturahåndtering noget af det der dræner medarbejdere allermest: Manuelt arbejde. Du får derfor både mere arbejdsglæde og styrket bundlinje.

Tabellae har erfaring fra mere end 470 ERP implementeringsprojekter og hjælper en lang række af verdenskendte brands, såsom William Demant, Georg Jensen, Haribo, Mercedes-Benz og Ecco.

Samarbejdet mellem Datacon og Tabellae sikrer dig derfor en ekspertise på integration af dine forretningsdokumenter i Dynamics, der skal sikre dig hurtigere arbejdsgange og en strømlinet proces, der skaber besparelser på bundlinjen.

Integrationen med Microsoft Dynamics sikrer at:

N

Der ikke skal programmeres i Dynamics

N

Al forretningslogik forbliver i Dynamics

N

Du får forskellige predefinerede layouts til inspiration

N

Du får mulighed for skabelonstyring af flere regnskaber

N

Du får validering og styring af elektroniske formater

HVAD FÅR DU?

 • Best practices fra over 470 projekter
 • Sparer typisk 120.000-900.000,- ifht. at kode selv
 • Erfaring fra store kundenavne som Kilroy, BoConcept, Haribo og mange flere
 • Nordens ledende specialister inden for Output Management-implementering
 • 5 x lavere timeforbrug ved implementering af Lasernet
 • 10 x hurtigere tilretninger til dokumenter ved Lasernet

Læs mere om Tabellae her

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.