Om os

Vi binder IT og forretning sammen

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics.

Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

Hvorfor Datacon?

Vi udvikler løsninger, der giver overblik og øget værdi for vores kunder. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, med en ejerledet organisation, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Et ERP-system er ikke en statisk størrelse, men udnyttes bedst ved at tænke det som en kontinuerlig proces. Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, som er tæt på jeres virksomhed og kan være jeres sparringspartner, når der skal findes de bedste og mest effektive løsninger til netop din virksomhed.

Fast tilknyttet kundeteam

Vi er en agil virksomhed og arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

Vi tør at udfordre jer

I skal vide, at vi tør og vil stille jer spørgsmål. Vi har et ordsprog der lyder ”Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for”. Det gør vi fordi vi ønsker, at realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem vores mere end 30 år lange erfaring med både grossist-, detail- og produktionsbranchen, ved hvad der skal til for at lykkedes.

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Vi gør meget ud af, at dygtiggøre vores medarbejdere, så vi hele tiden har de højeste certificeringer inden for vores område, og videreuddannes i de nye muligheder teknologien tilbyder. Det betyder at vi har den faglighed og ekspertise, som kunderne efterspørger.

Digitaliseringskoncepter

Vi har indarbejdet en række digitaliseringskoncepter – klar til at optimere og udvikle din forretningsevne via intelligent anvendelse af it! Datacons koncepter sætter digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

Alle kunder er vigtige for os

Vi er ikke blot en leverandør, men din samarbejdspartner i dagligdagen. Vores vision er, at være Danmarks mest anerkendte ERP-partner. Du kan forvente en høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

Vi giver dig den fulde pakke

Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics, og da vi i høj grad medvirker til at udarbejde løsninger, der optimerer hele værdikæden hos vores kunder, har vi via et stærkt partnernetværk mulighed for, at tilbyde en række tillægsydelser. Du får alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere. Løsninger der skaber synergier på tværs af hele forretningen.

Mission, vision og værdier

MISSION
“Vi vil realisere den mest effektive løsning”.

En løsning der tager udgangspunkt i en analyse af kundernes behov og ønsker, men som også tager højde for fremtidig udvikling.

Vi vælger sammen den rigtige løsning, implementerer den og gør kunderne mere effektive.

VISION
“Vi vil være Danmarks mest anerkendte ERP-partner”.

Vi vil forbedre effektiviteten hos vores kunder på relevante områder. Vi vil levere løsninger, der bl.a. optimerer kundens processer, så kunden får frigivet ressourcer til kerneforretningen.

Vi vil være den partner, virksomheder peger på, når det gælder komplekse it-løsninger.

Det vil vi opnå ved at:

 • Analysere og forstå kunderne, så vi kan dække deres behov bedre end konkurrenterne
 • Rådgive kunderne bedst muligt
 • Gennemføre implementeringen effektivt og til tiden
 • Dokumentere mål-opfyldelse
 • Konstant og målrettet at videreudvikle os selv
 • Være der når kunderne har brug for vores hjælp

VÆRDIER

 • Vi lægger vægt på personlige relationer
 • Vi er troværdige
 • Vi er aktionsorienterede
 • Vi er kompetente
 • Vi er engagerede
 • Vi er ansvarlige

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: