OM OS

VI BINDER IT OG FORRETNING SAMMEN

Datacon er en virksomhed, der leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics.

Ved at sammentænke it og forretning opnår du og din virksomhed mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater. Hos Datacon bliver du ikke spist af med halve løsninger. Vi sikrer altid, at du får det, du forventer. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987.

 

AAA-RATED

Datacon har eksisteret i 3 årtier – siden 1987, og er en økonomisk sund virksomhed, der har givet overskud hvert eneste år siden starten. Nøgletallene understreger stabiliteten i driften, og at Datacon er en økonomisk stærk samarbejdspartner for kunder, medarbejdere og leverandører.

Datacon har den højeste kreditvurdering: AAA. En rating under 7% af virksomhederne inden for it-branchen, kan bryste sig af. Datacon omsætter for cirka 280 mio. kr. i årligt. Virksomheden er dansk og privatejet med en egenkapital på 25 mio. kr.

 

HVORFOR DATACON

Vi rådgiver om og leverer forretningskritiske it-løsninger. Vi har i mere end 30 år optimeret og effektiviseret vores kunders it. Vores løsninger tager afsæt i jeres forretning baseret på business cases med ROI og CTO. Vi fokuserer på fleksible og optimerede løsninger der understøtter og optimerer  jeres forretning, med leverancesikkerhed og tryghed fra en partner, der tager ansvar!

 

MISSION, VISION OG VÆRDIER

MISSION
“Vi vil realisere den mest effektive løsning”.

En løsning der tager udgangspunkt i en analyse af kundernes behov og ønsker, men som også tager højde for fremtidig udvikling. Vi vælger sammen den rigtige løsning, implementerer den og gør kunderne mere effektive.

VISION
“Vi vil være Danmarks mest anerkendte leverandør af forretningskritiske it-løsninger”.

Vi vil forbedre effektiviteten hos vores kunder på relevante områder. Vi vil levere løsninger, der bl.a. optimerer kundens processer, så kunden får frigivet ressourcer til kerneforretningen. Vi vil være den partner, virksomheder peger på, når det gælder komplekse it-løsninger.

Det vil vi opnå ved at:

 • Analysere og forstå kunderne, så vi kan dække deres behov bedre end konkurrenterne
 • Rådgive kunderne bedst muligt
 • Gennemfører implementeringen effektivt og til tiden
 • Dokumentere mål-opfyldelse
 • Konstant og målrettet at videreudvikle os selv
 • Være der når kunderne har brug for vores hjælp

VÆRDIER

 • Vi lægger vægt på personlige relationer
 • Vi er troværdige
 • Vi er aktionsorienterede
 • Vi er kompetente
 • Vi er engagerede
 • Vi er ansvarlige

DATACON – IT-LØSNINGER MED OMTANKE

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.