Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX er en velkendt ERP-løsning, baseret på solide Microsoft funktioner. Selvom den seneste iteration af det populære system, så dagens lys tilbage i 2012, repræsenterer Microsoft Dynamics et velkendt og velafprøvet ERP-system, som mange stadigt har enormt glæde af.

Velkendt og velafprøvet platform

Med så mange år på bagen er Microsoft Dynamics AX er en utrolig stabil og driftssikker ERP-platform. Optimerede funktioner, tilpasset virksomhedens behov gør, at brugeren har de nødvendige funktioner lige ved hånden.

En skræddersyet ERP-løsning

En af de helt store fordele ved Microsoft Dynamics AX er, at programmet tilbyder en rigtig kraftig platform, at lave individuelle tilpasninger ud fra gennem en god Microsoft partner. Der findes med andre ord, rigtig mange gode custom-versioner som er unikt optimerede til de organisationer, de er designede til.

Vedligehold og videreudvikling

Eftersom Microsoft Dynamics AX ikke længere udvikles fra Microsofts side, er det essentielt at I investerer i løbende vedligehold og fortsat optimering af systemet hvis I ønsker at fortsætte med at bruge det. Her er det vigtigt at I benytter en dygtig Microsoft Partner til vedligehold af jeres ERP-løsning.

Datacon hjælper med vedligehold af Microsoft Dynamics AX

Hos Datacon er vi eksperter i vedligehold og udvikling af Microsoft Dynamics AX. Vi har været med fra starten og kender dermed alle versioner af Microsoft Dynamics AX – fra Axapta til AX 2012 R3.

Vi har samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når man skal opgradere eller videreudvikle sin ERP-løsning og vores dygtige konsulenter tilbyder ærlig og reel rådgivning, baseret på jeres organisation og jeres individuelle behov.

Tid til at opgradere til Microsoft Dynamics 365?

Er I glade for jeres nuværende Microsoft Dynamics AX 2012, men samtidig opmærksomme på at det snart er på tide at opgradere til den nye Dynamics 365? Datacon tilbyder lige nu at lave en live analyse, så i får klarlagt jeres behov.

Microsoft har med deres Dynamics 365 tilført endnu mere funktionalitet til deres standard ERP-læsning. Men hvilke funktioner får I dækket af en standard-løsning og hvor mange tilpasninger har I behov for, før jeres nye system passer lige så godt til jeres organisation som det nuværende?

Med en live analyse giver vi jer muligheden for at teste tingene af. Vi sætter en test-udgave af Dynamics 365 op med jeres egne data, med alle funktioner og uden tilretninger. På den måde kan I få afklaret om standardopsætningen passer til jeres behov, og hvor i evt. har brug for tilpasninger.

På den måde spilder I ikke en masse unødvendige udviklingstimer og får et langt mere praksisnært billede af jeres opgradering.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: