Datacon - IT løsninger med omtanke

Mød dit nye ERP-system

Microsoft Dynamics 365

Et agilt ERP-system

Hvad er
Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 er en portefølje af integrerede ERP og CRM applikationer, der kan fungere hver for sig eller integreres i én samlet løsning.

Den modulære opbygning, giver dig mulighed for at sammensætte en skræddersyet ERP-løsning, bestående af standardmoduler.

Applikationerne designet til at spille sammen via Microsofts fælles dataplatform. Der er tale om standardapplikationer, som bliver  opdateret, testet og vedligeholdt af Microsoft, og du kan dermed vinke farvel til kompatibilitetsproblemer og forældede systemer, der kræver mange ressourcer at opdatere.

Dette gør det også lettere at udvide din løsning i takt med, at din virksomheds behov udvikler sig, og Microsoft Dynamics 365 er derfor en utrolig agil ERP-løsning.

Få overblikket

Sådan er Microsoft Dynamics 365 opbygget

Microsoft Dynamics 365 understøtter et effektivt samarbejde på tværs af organisationen. Applikationerne kan opdeles i to hovedområder: Operations og Customer Engagement (CRM). Begge områder er desuden tæt forbundet med Microsoft’s Power platform.

 

Microsoft Dynamics 365 Operations

Finance

Commerce

Supply Chain

Human Resources

Microsoft Dynamics Customer Engagement

Sales

Customer Service

Project Operations

Marketing

Field Service

Microsoft Power Platform

powerapps 1

Power Apps

powerbi

Power BI

powerautomate

Power Automate

powervirtualagents

Power Virtual Agents

Byg en stærk ERP-løsning med Operations modulerne

Modulet Operations er selve kernen i Microsofts ERP-løsning. Ved at udskille ERP-funktionerne, som du kender dem fra Dynamics AX og Finance & Operations, i selvstændige apps, giver Microsoft Dynamics 365 dig mulighed for at sammensætte din egen løsning med Operations-moduler som Finance, Supply Chain Management, Commerce, og Human Resources.

Microsoft Dynamics 365 brugerflade
Microsoft Dynamics 365 customer engagement

Skab tættere kunderelationer med Customer Engagement

Din CRM-løsning i Microsoft Dynamics 365 bygger du af modulerne, som er samlet under fællesbetegnelsen Customer Engagement: Sales, Marketing, Customer Service, Field Service og Project Operations hjælper jer med at få de fulde udbytte af netop jeres type af kunderelationer.

Få større indsigt i egen virksomhed med den innovative Power platform

Microsoft’s Power applikationer Power BI, Power Automate, Power Apps og Power Virtual Agents giver helt nye måder at opnå indsigt på gennem data fra både Dynamics 365 og tredjeparts-applikationer og ved at oprette apps og workflows, der kan effektivisere dine forretningsprocesser.

Microsoft Dynamics 365 Power BI
Microsoft Dynamics 365 Cloud ERP løsning

Opnå store fordele med Microsoft Dynamics 365 i Cloud

Microsoft Dynamics 365 er designet som et cloud-system, og er derfor som udgangspunkt uafhængigt af fysisk hardware. Dette har en række fordele. Blandt andet er det let at ændre på antallet af brugere, og der skal ikke bruges ressourcer på vedligehold og opgradering af servere. Derudover kan du være sikker på, at dine Microsoft 365 applikationer altid er opdaterede med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer. 

Der findes dog også tilfælde, hvor en on-premise – eller kombinationsløsning er mere optimal, hvilket Dynamics 365 også kan sættes op til. 

Hvad koster Dynamics 365?

Udgiften til Microsoft Dynamics 365 er baseret på månedlige abonnementer pr. app pr. bruger. Det betyder, at det er nemt hhv. at udvide og nedskalere antallet af brugere eller funktioner efter behov.  Du kan se en oversigt over licenspriserne her: Microsoft Prisliste

Få et kvalificeret prisoverslag fra Datacon

Den endelige pris vil afspejle mange af de valg, i tager i forbindelse med opsætningen af jeres løsning. Hos Datacon kender vi Microsofts Dynamics 365 ud og ind og vi kan hjælpe dig med at danne dig et overblik over systemets pris. 

Ærlig rådgivning

Datacon er eksperter i ERP

Hos Datacon er vi altid klar til at hjælpe dig med, at finde den helt rette ERP-løsning til din virksomhed. Med over 30 års erfaring indenfor ERP-udvikling og implementering, har vi et stort kendskab til produktet og samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når de skal have et nyt ERP-system.

I vores verden er to organisationer aldrig helt ens og vi ser det som vores vigtigste opgave, at udvikle de løsninger som passer til netop jeres behov.  ERP-systemer byder på masser af muligheder og vi tilbyder alle vores kunder ærlig og reel rådgivning, så I ender med den rette løsning for jer.

Skal vi hjælpe med dit næste projekt?

Står du overfor en opgradering, udvidelse eller du søger en ny driftspartner, kan Datacon hjælpe dig. Kontakt Kenn i dag og hør hvordan. 

ken buhl 15502 scaled

Kenn Buhl

Direktør, Datacon

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: