Datacon - IT løsninger med omtanke

Datapolitik

Når du færdes på Datacon.dk, accepterer du samtidig vores datapolitik.

Hjemmesiden administreres af:

Datacon A/S

Gydevang 39

3450 Allerød

Dataansvarlig:

Anne Kirstine Aaby

aka@datacon.dk

Hvilke data indsamler vi?

Denne side indsamler information, såsom cookies, logfiler og lignende. Det gør vi for at kunne forbedre din brugeroplevelse her på sitet.

Herudover leverer vi ikke-personhenførbare informationer (helt anonyme data) til 3. parts applikationer som Google Analytics, Facebook, LinkedIn og Leadfeeder. Eksempler på data kunne være, hvilke sider du besøger, hvor lang tid du er på siden og hvor ofte du gør det. Det gør vi både for at have mulighed for, at lave en ”profil” af de besøgendes præferencer, samt for at have mulighed for at skræddersy vores marketingaktiviteter til personer der højst sandsynligt vil finde det relevant.

Hvor lang tid?

Som udgangspunkt sletter vi ikke manuelt dine data efter en særlig tidsramme, medmindre du selvfølgelig beder os om det. Vores oplysninger om dig er imidlertid anonymiserede, så du vil ikke blive påvirket af det. Undtagelser kan dog forekomme, i form af annoncer på andre medier såsom Facebook og LinkedIn, som imidlertid højst vil forekomme max. 180 dage efter dit sidste besøg på hjemmesiden (remarketing).

 

Kun via samtykke

Vi gør samtidig opmærksom på, at vi først tracker informationerne efter at du har givet dit samtykke. Dette spørger vi altid om første gang du besøger vores site, hvor du har mulighed for at slå det fra.

Sikkerhed

Vi følger generelt accepterede branchestandarder for at beskytte dine data. Vi er GDPR-kompatible, heraf at du eksempelvis både kan vælge ikke at ville registrere din data, eller at du har mulighed for at trække din accept tilbage senere hen. Samtidig begrænser vi data-adgangen og -behandlingen til meget få autoriserede medarbejdere i et centralt, sikret miljø.

Ændringer

Ved ændringer i vores datapolitik, vil brugere blive orienteret enten via hjemmeside eller mail, så du altid er klar over hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi behandler dem.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller forslag til vores datapolitik, bedes du venligst kontakte os på marketing@datacon.dk.

Du er altid i din fulde ret til at få oplyst hvilke oplysninger vi har om dig, og sågar få dem slettet hvis du ønsker det.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: