Medarbejder-skrivebord

SKAB BEDRE OG MERE KORREKTE AVANCER MED DATACON PRISKALKULATION

N

Har din virksomhed svært ved at nå at få opdateret jeres salgspriser i takt med, at omkostningerne ændrer sig?

N

Har I svært ved at holde styr på svingende fragtomkostninger eller valutakurser?

N

Er dine indkøbere eller vareplanlæggere trætte af, at bruge lang tid på at vedligeholde lange regneark med endeløse linjer af varer der hver især indeholder mange forskellige delomkostninger, såsom fragt, indkøbspriser, klargøring, afgifter mm.?

N

Kunne du tænke dig et system der automatisk kalkulerer salgspriser på alle dine varer, uden at skulle ind at rette på hver enkelt vare?

N

Ville din virksomhed kunne gøre gavn af et system der både sparer dig tid, men også giver dig mere eksakte data til at kunne sikre de korrekte avancer på dine varer – og dermed de rette priser?

Hvis du kan nikke genkendende til en eller flere af overstående spørgsmål, så er Datacon Priskalkulation med al sandsynlighed noget for dig.

 

HVAD ER DET?

Datacon Priskalkulation er et fleksibelt priskalkulationssystem, som henvender sig til handelsvirksomheder, der anvender Dynamics 365 for Finance & Operations.

På basis af kalkulationsmodeller, indkøbspriser, stamdata på varerne, afgiftskoder, fragtkoder og avancekoder dannes kalkulationsforslag for de enkelte varer, herunder varianter.

 

Skab bedre og mere korrekte avancer med Datacon Priskalkulation

 

Der kan opsættes en arbejdsgang, så de enkelte varekalkulationer automatisk kan genbehandles (fx efter ændring af stamdata) og overdrages til godkendelse af en anden bruger, hvorefter kostpriser og salgspriser kan opdateres.

Der dannes automatisk en kalkulation af en vare, når der foretages ændring af de varestamdata, som indgår i kalkulationen. Alternativt kan man bestille kalkulation af en række varer efter kriterier, såsom varenumre (fra/til), avancekoder eller andet.

Ved ændring af tillægssatser såsom fragtrater eller punktafgifter, spørger systemet om man med det samme vil beregne nye kalkulationer for alle de varer, som bliver berørt af ændringen.

Kalkulationsmodellerne beskriver hvilke elementer, der kan indgå i kalkulationen, og kan frit defineres for den enkelte vare. Det omfatter blandt andet:

N

Købspris

N

Avancekode

N

Indholdets rumfang

N

Indholds-antal

N

Nettovægt

N

Klargøring

Du kan frit definere dine egne formler og få beregnet hensættelser, eksempelvis fragt, punktafgifter, palleudgifter og klargøring. Resultatet af en godkendt og bogført kalkulation vil være, at der pr. lokation dannes en kostpris, en salgspris og diverse hensættelser til hjemtagelsesomkostninger.

Anvendelsen af lokation betyder, at man kan have differentierede kalkulationer, afhængig af hvor varen købes hjem til. Eksempelvis kan fragten være større til nogle områder, eller der kan være forskellige afgiftsberegninger.

Hensættelserne dannes pr. købsenhed, fordelt på de forskellige elementer, fx fragt og punktafgifter.

Salgspriserne gemmes i prisregisteret (handelsaftalerne) til igangsætning med det samme eller på et senere tidspunkt efter eget valg, og afrundes i henhold til de opsatte afrundingsregler i systemet.

 

 

HVAD BETYDER DET FOR DIG?

N

Muligheden for automatisk kalkulering gør, at du kan beregne dine salgspriser endnu hurtigere end du er vant til

N

Dine medarbejdere slipper for manuelt at skulle opdatere priser for samtlige varer, men kan med smarte workflows få systemet til selv at opdatere alle de berørte varer med få klik

N

Det sparer dig tid og dermed omkostninger, og bidrager positivt til arbejdsglæden

N

Ved at benytte automatisk kalkulering fjerner du risikoen for manuelle fejl og kan derfor få mere eksakte data, så du kan sikre de korrekte avancer på dine varer

N

Ved at sikre korrekte avancer, sikrer du samtidig at du får de rette priser, så du hverken taber penge, men omvendt heller ikke sætter for høje priser

N

Når du sætter de korrekte priser, vil du opleve et bedre match imellem avancen og det som kunden er villig til at betale, og kan derfor rykke mere indtjening direkte til bundlinjen

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION

Kunne du tænke dig at høre mere om Datacon Priskalkulation?

Udfyld vores kontaktformular herunder eller giv os et kald på nedenstående nummer, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Vi har over 30 års erfaring i branchen og er Microsoft Gold Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.  Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

  .. ELLER GIV OS ET KALD

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
  Sales Manager

  T: +45 71 902 625
  Send en mail til Aleksandar

  DET SIGER VORES KUNDER

  H. Jessen Jürgensen logo

  Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

  BoConcept logo
  OK Snacks logo
  Brøndby IF logo
  Hamleys logo

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 her.

  Hvornår er dit ERP-system dødt?

  Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

  Fordele og ulemper ved ERP-systemer

  At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

  Derfor skal din næste ERP-løsning være en cloud-løsning - eller hvad?

  Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

  De 7 bedste tips til din ERP-implementering

  En korrekt implementering af din nye ERP-løsning er afgørende. Se vores guide til den optimale implementering, og hvilke tips du skal huske på.