Seminar

Du spørger: Hvordan kan jeg få mere ud af min ERP-løsning? Vi siger: Få svaret på vores seminar med Palette Software!

OM SEMINARET

Datacon og Palette Software inviterer dig til seminaret ”Forlæng levetiden på din ERP-løsning” – en eftermiddag fyldt med konkrete tips til hvordan du kan udnytte din Microsoft Dynamics AX endnu bedre end du gør i dag, og derved forlænge dens levetid.

Vi deler ud af årtiers erfaring omkring hvordan du kan forlænge dit ERP-systems levetid, alt efter hvilken situation du er i og hvilke udfordringer du står med. Vores erfaring er, at du selv med små ændringer kan opnå store gevinster!

Det er nemlig ikke altid den optimale løsning at opgradere dit ERP-system. Vi hjælper dig med at effektivisere det du allerede gør – mindre skridt, der imidlertid er afgørende for bundlinjen. Du skal blot vide hvor du skal fokusere din indsats.

Find ud af hvordan du gør på vores seminar. Seminaret er ganske gratis. Til gengæld får du en række råd til hvordan du kan strømline jeres processer og opnå store besparelser på bundlinjen.

Seminar
 

HVOR OG HVORNÅR:

Vi afholder både et seminar på Sjælland og i Jylland, for at gøre det muligt for dig at deltage i seminaret, uanset hvor i landet du befinder dig.

Microsoft kontor

Vores seminar på Sjælland afholdes:

Hos Microsoft på Kanalvej 7, 2800 Lyngby

Onsdag den 30. maj kl. 13.00-15.30

Datacons kontor

Vores seminar i Jylland afholdes:

Hos Datacon på Skæringvej 96, 8520 Lystrup (tæt på Århus)

Tirsdag den 12. juni kl. 13.00-15.30

PROGRAM

Seminaret tager udgangspunkt i hvordan du kan forlænge levetiden på din ERP-løsning. Det er nemlig ikke altid den optimale løsning at opgradere sit ERP-system. Ved at kende dine udfordringer, kan du forlænge livet på dit nuværende ERP-system med flere år.

Kom og hør hvordan, når vi giver dig:

 • Eksempler på hvordan nogle af vores kunder har forlænget levetiden på deres ERP-system
 • En gennemgang af de forskellige scenarier:
  – At gøre ingenting
  – At beholde din Microsoft Dynamics AX i sin nuværende form med forbedringer
  – At opgradere din ERP-løsning til en anden AX-version eller den nye Microsoft Dynamics 365
 • En introduktion til Palette Software – dit værktøj til elektronisk fakturahåndtering i din Microsoft Dynamics. Udover at være økonomisk rentabelt, løser elektronisk fakturahåndtering noget af det der dræner dine medarbejdere allermest: Manuelt arbejde. Og uanset hvilken AX version du kører, kan du altid implementere Palettes fakturaworkflow, så du kan få større arbejdsglæde i hverdagen og en styrket bundlinje.
Samarbejdet mellem Datacon og Palette sikrer dig en ekspertise fra en af landets mest erfarne ERP-leverandører og markedets bedste løsning på elektronisk fakturahåndtering – direkte integreret til din ERP-løsning, Microsoft Dynamics. Du får årtiers erfaring fra kunder i alle brancher, lige fra mindre virksomheder til store koncerner.

Tilmelding foregår via nedenstående formular senest torsdag den 24. maj.

TILMELD DIG SEMINARET  HAR DU SPØRGSMÅL?

  Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

  Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

  Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

  Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

  Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

  D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

  Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

  Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

  Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

  Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

  Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

  Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

  Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

  Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

  Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

  De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

  Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

  Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

  Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

  Hvor gemmer problemet sig i din performance?

  Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.