Kenn Buhl, Direktør og Ejer af Datacon

Tilfældighedernes spil. Sådan betegner Kenn Buhl starten på sin nu 30-årige karriere som medejer og direktør i it-virksomheden Datacon.  Han var blot 25 år, da hans entreprenante kollega Jan Misser præsenterede idéen – at udvikle et nyt ERP-system og bygge en it-virksomhed omkring det. ”Jeg hoppede med på vognen, det var spændende. Jeg var produktmanden, og Jan var sælgeren.”

Udviklingen foregik over et halvt år i al hemmelighed efter fyraften til langt ud på natten. Året var 1987. ERP-systemet DC4 kom til at danne grundlaget for Datacon, og kollegaduoen holder fortsat, i såvel ejerskab som ledelse af it-virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 100 medarbejdere og i 2016 omsatte for ca. 280 mio. kr.

Lige før deadline for launch af et stort projekt er Kenn Buhl i sit es. Alle er tændte og har et fælles mål. Der er nerver på, og det er nu, han kan vise, at han har det bedste team og den bedste løsning: ”Push the shit-management har en kunde kaldt det,” kommer det frisk fra direktøren, der altid er klar til næste store it-projekt.

Kenn Buhls arbejdsglæde og optimisme vil der altid være brug for: ”Omverdenen ændrer sig drastisk. Og der er hele tiden nye spillere, du skal matche,” lyder det kampberedt fra direktør ved Datacon, Kenn Buhl.

Læs meget mere i vores portræt af Datacons direktør og ejer, Kenn Buhl her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Aleksandar PetkovicAleksandar Petkovic
Sales Manager

T: +45 71 902 625
Send en mail til Aleksandar

Gratis seminar: “Hvornår er dit ERP-system dødt?”

Kom med til vores seminar med Dynamicweb – og hør hvordan du kan få mere ud af din ERP-løsning og sikre, at jeres forretning ikke går i stå.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.