Kenn Buhl, Direktør og Ejer af Datacon

”Det rigtig store opstår, når man får ting til at ske i et team.“

Tilfældighedernes spil. Sådan betegner Kenn Buhl starten på sin nu 30-årige karriere som medejer og direktør i it-virksomheden Datacon.  Han var blot 25 år, da hans entreprenante kollega Jan Misser præsenterede idéen – at udvikle et nyt ERP-system og bygge en it-virksomhed omkring det. ”Jeg hoppede med på vognen, det var spændende. Jeg var produktmanden, og Jan var sælgeren.”

Udviklingen foregik over et halvt år i al hemmelighed efter fyraften til langt ud på natten. Året var 1987. ERP-systemet DC4 kom til at danne grundlaget for Datacon, og kollegaduoen holder fortsat, i såvel ejerskab som ledelse af it-virksomheden, der i dag beskæftiger ca. 100 medarbejdere og i 2016 omsatte for ca. 280 mio. kr.

Lige før deadline for launch af et stort projekt er Kenn Buhl i sit es. Alle er tændte og har et fælles mål. Der er nerver på, og det er nu, han kan vise, at han har det bedste team og den bedste løsning: ”Push the shit-management har en kunde kaldt det,” kommer det frisk fra direktøren, der altid er klar til næste store it-projekt.

Kenn Buhls arbejdsglæde og optimisme vil der altid være brug for: ”Omverdenen ændrer sig drastisk. Og der er hele tiden nye spillere, du skal matche,” lyder det kampberedt fra direktør ved Datacon, Kenn Buhl.

Læs meget mere i vores portræt af Datacons direktør og ejer, Kenn Buhl her.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: