KUNDECASES

VI SKABER VÆRDI FOR VORES KUNDER

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. For hvor it tidligere blev opfattet som forretningsunderstøttende, ser vi det i dag som direkte forretningsskabende. Den holdning afspejler hele vores virksomhed – og i måden vi tænker løsninger på. Men tag ikke kun vores ord for gode varer, så derfor kan du læse mere om hvad vores kunder synes om vores løsninger her.

Du er også velkommen til at tage direkte fat i os, så kan vi tage en dialog om, hvordan vi kan skabe mere værdi for din forretning.

Vælg en kategori for at se mere.

STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.