DATACON STØTTER

Tillid og troværdighed spiller begge en vigtig i rolle i vores daglige leverancer af forretnings og værdiskabede løsninger inden for ERP. Det er begreber vi ønsker afspejlet i hele virksomheden – også når vi snakker CSR.

Hos Datacon har vi valgt at fokusere på to områder, der kan gøre en forskel enten lokalt eller globalt:

SPONSORATER

Datacon sponserer solcelleanlæg til Børnefonden og støtter Knæk Cancer og sponsorbørn.

BØRNEFONDEN

Hos Datacon er vi vant til at sammentænke it og forretning, således at vores kunder opnår mere strømlinede processer, større effektivitet og dermed bedre forretningsresultater.

Det gør vi også, når vi leverer it-infrastruktur til Børnefondens mange afdelinger rundt om i Afrika. Som en del af samarbejdet har Datacon sponseret et solcelleanlæg, der driver strøm til en sundhedsklinik i Mali.

”Vores bidrag gør en stor forskel i den del af verden, så derfor var det en nem og hurtig beslutning, da vi blev præsenteret for dette miljørigtige sponsorat i Mali”, udtaler adm. Direktør Jan Misser.

Datacon kender godt selv til udfordringerne med stabile strømkilder i Afrika, da virksomheden har en medarbejder fast tilknyttet til at servicere Børnefondens it-installationer i den del af verden.

KNÆK CANCER 2016

Datacon støtter op omkring det stort anlagte Knæk Cancer 2016.

SPONSORBØRN

Datacon har to sponsorbørn:

  • Cleusa Patricia Silva, der er en pige i Kap Verde
  • Daniel, der er en dreng på “Albella Boys Home” i Indien

HJERTESTARTER

Datacon er nu medlem af Hjertestarter-netværket og begge afdelinger, Århus og Allerød, er at finde på deres hjemmeside.

DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP
Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.