WHITEPAPERS

SKAB BEDRE OG MERE KORREKTE AVANCER MED DATACON PRISKALKULATION

Med Datacons priskalkulationssystem bliver du endnu bedre til at sikre korrekte avancer – endda i et endnu højere tempo end du er vant til.

E-commerce for Microsoft Dynamics 365 whitepaper

HVAD KRÆVER EN OPGRADERING?

At opgradere dit ERP-system kan være meget omfangsrigt. Vi har redegjort for, hvilke elementer du skal være opmærksom – og forberedt på – inden du skifter.

Hvad kræver en opgradering whitepaper

E-COMMERCE FOR MICROSOFT DYNAMICS 365

Dynamicweb og Datacon tilbyder dig en multichannel E-commerce løsning, fuldt integreret med din Dynamics 365. Løsningen kan implementeres hurtigt for både B2B- og B2C virksomheder, med fokus på konvertering og at levere suveræne digitale kundeoplevelser, på tværs af forskellige kanaler og enheder.

E-commerce for Microsoft Dynamics 365 whitepaper

E-COMMERCE FOR MICROSOFT DYNAMICS AX

Dynamicweb og Datacon tilbyder dig en multichannel E-commerce løsning, fuldt integreret med din Dynamics AX. Løsningen kan implementeres hurtigt for både B2B- og B2C virksomheder, med fokus på konvertering og at levere suveræne digitale kundeoplevelser, på tværs af forskellige kanaler og enheder.

E-commerce for Microsoft Dynamics AX whitepaper

HVORNÅR SKAL DU VIDERE MED DIN MICROSOFT DYNAMICS AX 2012?

Er du glad for din Dynamics AX, men samtidig opmærksom på, at du skal videre op på den nyeste version af AX – Dynamics 365? Så har vi et forslag til dig.

Hvornår skal du videre med din Microsoft Dynamics AX 2012 whitepaper

MØD DIT NYE DIGITALE ERP-SYSTEM – MICROSOFT DYNAMICS 365

Vi har samlet alt du skal vide om Microsofts nyeste udgave af deres ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Se alle de mange nye fordele ved Microsoft Dynamics 365 herunder.

Microsoft Dynamics 365 whitepaper

DERFOR SKAL DIN NÆSTE ERP-LØSNING VÆRE EN CLOUD-LØSNING – ELLER HVAD?

Skal dit næste ERP-system være on-premise eller cloud? Vi har gravet lidt dybere og prøver at redegøre for, hvilke elementer du skal være opmærksom på.

Cloud vs. on-premise whitepaper

DE 7 BEDSTE TIPS TIL DIN ERP-IMPLEMENTERING

En korrekt implementering af din nye ERP-løsning er afgørende. Se vores guide til den optimale implementering, og hvilke tips du skal huske på.

ERP-implementering whitepaper

DE 10 STØRSTE FALDGRUBER I ET ERP-PROJEKT

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt whitepaper

FORDELE OG ULEMPER VED ERP-SYSTEMER

At vælge det rette ERP-system har stor betydning for din virksomhed. Se vores sammenligning af de tre mest populære systemer, så du nemt og hurtigt kan finde det bedste ERP-system til jeres virksomhed.

Fordele og ulemper ved ERP-systemer

HVORNÅR ER DIT ERP-SYSTEM DØDT?

Ved du egentlig hvornår dit ERP-system er dødt? Vi giver dig vores bud på hvilke tegn du skal holde øje med, så du kan handle i tide.

Hvornår er dit ERP-system dødt

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.