NYHEDER

Erfaren Dynamics 365 F&O-konsulent til Allerød og Aarhus

Har du evnen og modet til at indgå i tætte partnerskaber med vores kunder og være med til at levere ERP-løsninger, der skaber høj værdi?

Datacon søger talentfulde ERP-konsulenter til Aarhus og Allerød

Brænder du for at arbejde med den nyeste teknologi inden for Microsoft Dynamics 365 F&O eller SCM og vil du, sammen med et team af dygtige kollegaer, udvikle din viden og evner indenfor fremtidens ERP-løsninger?

Hvilket ERP-system er det mest populære blandt brugerne i 2020?

Det spørgsmål har Forbes undersøgt i en ny artikel, som kan konkludere at 84% af brugerne er så tilfredse med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations, at de ville anbefale systemet til andre.

Nye priser på Dynamics 365 licenser - hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

Datacon søger en Microsoft Dynamics 365 Forretningskonsulent

Vi søger en forretningskonsulent til et større Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations projekt.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: "Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen"

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Gratis seminar: "Hvornår er dit ERP-system dødt?"

Kom med til vores seminar med Dynamicweb - og hør hvordan du kan få mere ud af din ERP-løsning og sikre, at jeres forretning ikke går i stå.

Er du klar til, at Dynamics AX supporten stopper i næste måned?

Supporten for Dynamics AX 2009, 2012 RTM og 2012 R2 stopper i oktober 2018. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

Kom med til seminar om at forlænge levetiden på din ERP-løsning

Du spørger: Hvordan kan jeg få mere ud af min ERP-løsning? Vi siger: Få svaret på vores seminar sammen med Palette Software, som du gratis kan deltage i.

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.

Datacon deltager i Berlingskes ekspertpanel om business intelligence

Læs interviewet med vores konsulentchef som blandt andet giver vores besyv på, hvordan du kan begynde at forudsige fremtiden via intelligent anvendelse af dine data.

Får I nok ud af jeres ERP-investering?

De succesfulde ERP-virksomheder arbejder i dag på så højt et niveau med deres ERP-system, at det kan aflæses direkte på bundlinjen.

Giver din it-infrastruktur dig de bedste forudsætninger for digitalisering?

Hos Datacon betragter vi Cloud Computing som mere end en service – men som en måde at tænke forretning på. Vil du vide mere om dine muligheder?

Hos Datacon har vi kunden i centrum

Mange virksomheder kæmper for at følge med de mange forventninger til online handel - lad Datacon hjælpe dig med at sammentænke it og forretning.

Vi udvikler løsninger, der giver overblik og øget værdi for din virksomhed

Datacon er Microsoft Gold Partner inden for Dynamics 365 og med 30 års erfaring har vi udviklet en hel række kompetencer til gavn for din virksomhed.

Bedre redskab, bedre analyse og bedre overblik hos danske Interstil

Med troværdige øjebliksbilleder af virksomhedens tilstand får alle medarbejdere på én gang bedre indsigt og større viden omkring hele værdiflowet i virksomheden.

Få det fulde udbytte af din ERP-løsning

Effektivisér og optimér det I allerede gør. Opnå store gevinster ved små ændringer! Hør mere om Datacons Health Check.

Datacon skaber resultater i den stærkt konkurrenceprægede detailbranche

Vi har leveret it-løsninger til detailhandlen siden 1987 og ruster dig til kampen om kunderne med nøje udvalgte produkter.

Tilbyd dine kunder excellente oplevelser

I en globaliseret verden er fremtidens vindere dem, der har formået at vinde slaget på internettet.

It-virksomhed forstår på 30. år at levere tidssvarende løsninger

Det startede med et ERP-system i 1987, og det er i høj grad stadig her, Datacon nu 30 år efter gør sig gældende.

”Man skal have sjælen med og finde stolthed i at nå sine mål”

”Man må ikke glemme at sætte sig mål, hvad enten de er store eller små" lyder det i portrættet af Datacons direktør, Jan Misser.

”Det rigtig store opstår, når man får ting til at ske i et team.“

”Omverdenen ændrer sig drastisk. Og der er hele tiden nye spillere, du skal matche,” lyder det i portrættet af Datacons direktør, Kenn Buhl.

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens mobile ERP-system

Microsoft Dynamics 365 - ERP-systemet designet til at imødekomme nutidens mobile brugere. Fleksibelt via adgang fra alle slags enheder, overalt hvor du befinder dig.

Gør dine data levende med Microsoft Power BI

Microsoft Power BI hjælper dig med at forstå, præsentere og agere bedre ud fra dine virksomhedsdata.

Dynamics 365 - Cloud, on-premise eller måske en hybrid?

Oprindeligt blev Microsoft Dynamics 365 frigivet som en 100{9072aefc311dd431a42452a46aae81f33c2d8390921bfc115946c4b1ba4189ae} cloud-baseret løsning. Microsoft har dog indset at det ikke er alle kunder der ønsker en 100{9072aefc311dd431a42452a46aae81f33c2d8390921bfc115946c4b1ba4189ae} cloud-strategi, hvorfor der er frigivet Dynamics 365 i tre deployment optioner.

Kom i gang med komplette værktøjer i Dynamics 365

Med de komplette ERP-værktøjer i Dynamics 365 for Finance and Operations får du global skalérbarhed og digital intelligens, så du kan vokse i dit eget tempo.

Opdag Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Dynamics 365 indeholder cloudbaseret ERP, der udnytter forbundne systemer til at gøre din virksomhedsdrift smartere. Effektive ERP-værktøjer giver dine teams hurtigere og smartere forretningsprocesser og øger virksomhedens vækst.

Bliv klar til persondataforordningen med Microsoft

Deltag i Microsofts seminar 11. september kl. 9-13, hvis du vil høre, hvordan bl.a. Udenrigsministeriet har gjort sig klar til EU Persondataforordningen (GDPR) og samtidigt fået bedre overblik over dataflows.

Fra Concorde XAL til Microsoft Dynamics AX 2012

”Fra dag ét stemmer lageret, vores vareforbrug stemmer, sådan nogle helt basale ting, man hører, kollapser for andre. Vi har fået et godt system, der fungerer – og jeg er glad for, at jeg den første dag fik leveret en korrekt faktura, og at den stadig holder. Det er jeg meget tilfreds med.”, udtaler Max Schaumann Thomsen, CFO hos Interstil.

Microsoft 365 annonceres på Microsoft Inspire 2017

Datacon er i øjeblikket på Microsoft Inspire i Washington, for at blive opdateret på nyeste trends, teknologier og produkter.

Hvordan benytter Datacon Power BI

Power BI er kort sagt præsentationsdelen i Microsofts Business Intelligence løsninger. Her omdannes data til indsigt. Med virksomheders konstant stigende mængder data, ligger der en masse data der rummer potentiale for at forbedre din konkurrenceevne.

Med Power BI baseres beslutninger på fakta

Opdag nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed med Power BI. Integrationen af data er nemmere end du måske regner med – faktisk understøtter Power BI mere end 50 datakilder, som kan kombineres på kryds og tværs i dine rapporter.

Tre af de største detail-fordele ved Internet of Things

For detailhandlen er Internet of Things (IoT) hurtigt gået fra futuristisk sci-fi-koncept til virkelighed. Det er gået så stærkt, at mange detailhandlere ikke har haft tid til at sætte sig ind i, hvad IoT kan betyde for deres virksomhed nu og i fremtiden.

Bedre service og mindre lagerbinding med Smart Reservation

Med Smart Reservation får du et intelligent lagerstyringssystem, der bidrager til, at sælgerne kan servicere kunden bedre, og endvidere skal det mindske lagerbindingen.

7 områder til at forbedre din sikkerhed

Datasikkerhed bør være en topprioritet for din virksomhed. Microsoft har udgivet en gratis e-bog, der giver råd til hvordan din virksomhed bedst implementerer best practises.

CustomerSource - en eksklusiv portal for Microsoft Dynamics kunder

CustomerSource er en fælles platform for alle Dynamics kunder med uddannelsestilbud, værktøjer, nyheder og meget mere.

Styr på dine dokumenter med Tabellae og Lasernet

Tabellae leverer Lasernet Output Management til ERP-systemer, som giver din virksomhed store besparelser, nem vedligeholdelse af forretningsdokumenter samt opfyldelse af alle dokument- og formatkrav fra kunder og offentlige myndigheder.

Automatisér dine arbejdsgange med Microsoft Flow

Microsoft Dynamics 365 automatiserer arbejdsgange via værktøjet Flow, der sætter valgte handlinger i gang ud fra bestemte kriterier, til gavn for effektivitet og arbejdsglæde.

Arbejdsglæde og styrket bundlinje med Dynamics AX 2012R3

"Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker!” Sådan lyder det fra Søren Kristensen, Finans- og Administrationschef i kølegrossistvirksomheden H. Jessen Jürgensen A/S

Microsoft PowerApps i din Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 integrerer virksomhedens vigtigste forretningsapplikationer i en fleksibel og tilpasningsvenlig cloud-baseret løsning, der nemt kan skaleres i takt med at virksomhedens behov og kapabiliteter ændrer sig.

Microsoft webinar omkring persondataforordningen

Microsoft afholder seminar om hvordan de forholder sig til ændringerne i persondataforordningen. Webinaret bliver optaget. Hvis du ikke har mulighed for at deltage, kan du se det på et andet tidspunkt.

Datacon og Dynamicweb indgår nyt partnerskab

Datacon har indgået partnerskab med softwarevirksomheden Dynamicweb, for at imødekomme kundernes efterspørgsel på en All-In-One Business Platform, som integrerer Content Management, Ecommerce og Marketing værktøjer.

Microsoft Power BI sætter konstant din virksomhed under lup

Opdag nye forretningsmuligheder og få dyb indsigt i din virksomhed. Det er blot et par af fordelene, Microsoft Power BI kan lede til, forklarer Mikkel Sjørslev, Konsulentchef hos Datacon. Integrationen af Power BI er nemmere, end du måske regner med.

Gnidningsfri integration mellem webshop og Microsoft Dynamics AX

Datacon er indgået samarbejde med Sana Commerce. Få det optimale ud af jeres investering i Microsoft Dynamics AX herunder en velintegreret webshop, der kan hjælpe til, at forudsige dine kunders behov.

Tag stilling til sikkerhed når du bruger Office 365

Office 365 gør det nemmere for din virksomhed, men hvilken grad af sikkerhed har du brug for? Opnå en højere grad af sikkerhed uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.

DET SIGER VORES KUNDER

H. Jessen Jürgensen logo

Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.

BoConcept logo
OK Snacks logo
Brøndby IF logo
Hamleys logo

MICROSOFT GOLD PARTNER

Datacon er Microsoft Gold Certified Partner, hvilket er et udtryk for det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier.

Microsoft Gold Partner logo

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op til en uforpligtende snak.    Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

    .. ELLER GIV OS ET KALD

    Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.