Mød dit nye ERP-system

Microsoft Dynamics 365

Tilpas din løsning

En fleksibel
ERP-løsning

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations er Microsofts nyeste ERP-system til mellemstore og store virksomheder. Microsoft Dynamics 365 er fyldt med masser af funktioner, som kan øge væksten i din virksomhed markant.

En af de helt store fordele ved Microsoft Dynamics 365 er at det er et ERP-system, som kan tilpasses til jeres individuelle behov. Med en solid sammensætning af individuelle applikationer, kan systemet skræddersyes til at understøtte jeres organisations behov.

Frem for alt giver Microsoft Dynamics jer muligheden for at få en ERP-løsning der er som skræddersyet til jeres organisations behov og som samtidigt er let at opgradere og tilpasse til fremtidens udfordringer.

 

Microsoft Dynamics 365 tilbyder

Markedet bedste funktionalitet

Microsoft Dynamics 365 tilbyder en række af intelligente ERP-applikationer, som kan hjælpe dig med at drive din forretning og optimere dine resultater. Indbygget intelligent AI i modulerne, hjælper dig med at få mest muligt ud af dine data.

Med dette ERP-system har I mulighed for at håndtere blandt andet:

  • Produktionsstyring
  • Økonomistyring
  • Budgetplanlægning
  • Lagerstyring
  • Kontraktstyring
  • Business Intelligence
  • Logistikstyring
  • Salgsstyring

 

Designet til Cloud – men let at tilpasse til on-premise

Microsoft Dynamics 365 er designet som en cloud løsning. Det betyder at hele løsningen ligger i Microsofts eget datacenter og at I dermed ikke behøver at tænke på indkøb og drift af servere, back-up og sikkerhed. I stedet for at købe licenser, betales der her et fast månedsabonnement per bruger. I har få eller ingen udgifter til serverplads og I undgår dermed ubehagelige overraskelser i jeres drifts- og vedligeholdelsesbudget.

I har dog stadigt mulighed for at vælge en on-premise eller endda en fleksibel hybrid løsning, der udnytter fordelene ved en cloud-løsning, samtidigt med at udvalgte data gemmes på lokale servere efter behov.

Hurtige responstider

Den cloud-baserede løsning sikrer, at Microsoft Dynamics 365 er et hurtigt og responsivt system at arbejde med. Det hurtige system får dine medarbejdere til at føle sig mere effektive i hverdagen. Samtidigt sikrer systemets brugervenlighed, at det er hurtigt og let at lære, samt at bruge i hverdagen. som i så mange andre facetter af livet, hænger det ofte sådan sammen, at når noget er nemt at bruge, så bruger man det ganske enkelt mere. Den tankegang og arbejdskultur er noget, der er understøttet af Microsoft Dynamics 365.

“Liberty is the right to do what the law permits.”

Montesquieu

Sådan hjælper vi dig

Vi er eksperter i Microsoft Dynamics 365

Hos Datacon er vi altid klar til at hjælpe dig med, at finde den helt rette ERP-løsning til din virksomhed. Med over 30 års erfaring indenfor ERP-udvikling og implementering, har vi et stort kendskab til produktet og samtidig stor erfaring og indsigt i de udfordringer man kan stå overfor når de skal have et nyt ERP-system.

I vores verden er to organisationer aldrig helt ens og vi ser det som vores vigtigste opgave, at udvikle de løsninger som passer til netop jeres behov.  ERP-systemer byder på masser af muligheder og vi tilbyder alle vores kunder ærlig og reel rådgivning, så I ender med den rette løsning for jer.

01

Afklaring

I afklaringsfasen analyserer og gennemgår vi jeres virksomheds eksisterende processer, jeres ønsker og behov til det nye system. Gennem en fit-gap analyse, får vi afklaring fra start om projektets omfang, varighed og omkostninger. 

02

Klargøring

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

03

Implementering

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

04

Lancering

I afklaringsfasen analyserer og gennemgår vi jeres virksomheds eksisterende processer, jeres ønsker og behov til det nye system. Gennem en fit-gap analyse, får vi afklaring fra start om projektets omfang, varighed og omkostninger. 

05

Drift

Lorem ipsum dolor sit amet of, cotns ctetur all of the adip scing sed do eiusmod dunt.

Vi hjælper med opgraderinger fra Microsoft Dynamics AX

Microsoft har med deres Dynamics 365 tilført endnu mere funktionalitet til deres standard ERP-læsning. Men hvilke funktioner får I dækket af en standard-løsning og hvor mange tilpasninger har I behov for, før jeres nye system passer lige så godt til jeres organisation som det nuværende?

Vi hjælper med at afdække jeres behov, så opdateringen bliver en succes

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: