Jan Misser, Direktør og Ejer af Datacon

Datacons direktør Jan Misser hører til en sjælden race af trofaste sjæle. Han er årgang 1953, gift med gymnasiekæresten Annette siden 1979 og har en fast og stor vennekreds igennem mere end 40 år. Jan Misser bruger ord som anstændighed og ordentlighed, når han beskriver den it-virksomhed, han driver på 30. år.

”It-branchen er jo lidt pudsig: fra mange som starter op uden held, til dem der i lyntempo lander som milliardærer på forsiden af Børsen. Hos Datacon er vi mere som maratonløbere, der er lykkes med vedholdende flid og slid,” kommer det nøgternt fra den garvede forretningsmand.

Helt konkret er det lykkedes ham og hans forretningspartner, og Datacons anden ejer, Kenn Buhl, at holde Datacon på egne hænder med sorte tal på bundlinjen i alle årene. It-bobler og finanskrise er forceret med stærke værdier som fundament.

Man skal huske at have sjælen med, er Jan Missers budskab. At knokle er ikke et mål i sig, det skal balanceres af livet med familie og venner: ”Vi har en sjælden stor vennekreds, helt tilbage fra gymnasietiden, vi er meget sammen, fx på rejser. Det er berigende at opleve noget sammen, gå til fodbold, se kunst, drikke rødvin.” Men man må ikke glemme at sætte sig mål, hvad enten de er store eller små, påpeger direktøren: ”Det giver stolthed, at man har arbejdet hårdt og nået nogle af sine mål.”

Læs meget mere i vores portræt af Datacons direktør og ejer, Jan Misser her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.Ja, jeg har læst og accepterer datapolitikken.

.. ELLER GIV OS ET KALD

Kontakt os på nedenstående nummer eller mail.

Nye priser på Dynamics 365 licenser – hvad betyder det for dig?

Microsoft har for nyligt lanceret nye priser og licenser på alle Dynamics 356 produkter. Og det kan få konsekvenser for både nye og eksisterende brugere.

Mød dit nye digitale ERP-system – Microsoft Dynamics 365

Læs alt hvad du skal vide omkring Microsoft Dynamics 365. Vi opdaterer dig på de forskellige versioner, værktøjer, sikkerheds-arkitekturen og meget mere.

D365 for Finance and Operations får nu månedlige opdateringer

Fra 1. april 2019 indførte Microsoft månedlige opdateringer til Dynamics 365 for Finance and Operations. Find ud af, hvad det betyder for dig.

Interview: “Nu skal virksomhederne overbevises om, at de bør gå i skyen”

Vores direktør, Kenn Buhl, blev for nylig interviewet af ITWatch til en spændende snak om vores holdning til og strategi på cloud.

Datacon A/S indgår stor aftale med KNI om implementering af Microsoft Dynamics 365

Det er med stor glæde og stolthed, at vi kan offentliggøre, at vi har indgået en aftale med detailgiganten, KNI, om implementering af Microsoft Dynamics 365.

Optag dine arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365

Du kan nu optage arbejdsprocesser direkte i Microsoft Dynamics 365. Se vores guide til, hvordan du nemt kan komme i gang med at bruge værktøjet.

Invitation til personinterviews omkring implementering af nyt ERP-system

Kunne du tænke dig at være med til et interview hos Datacon omkring den proces der sker i forbindelse med implementering af et nyt ERP-system?

De 10 største faldgruber i et ERP-projekt

Vi har samlet de 10 suverænt største faldgruber, som vi oplever i et ERP-projekt. Kan du genkende nogle af udfordringerne i din egen virksomhed?

Microsoft Power BI bliver for 11. år i træk anerkendt som leder inden for branchen

Gartner har endnu en gang valgt at give Microsoft topkarakter for deres business intelligence løsning.

Hvor gemmer problemet sig i din performance?

Vi har udviklet et Performance Check, hvor vi hjælper dig med at pinpointe de områder der med færrest mulig ressourcer kan løse jeres udfordringer.