Jan Misser, Direktør og Ejer af Datacon

”Man skal have sjælen med og finde stolthed i at nå sine mål”

Datacons direktør Jan Misser hører til en sjælden race af trofaste sjæle. Han er årgang 1953, gift med gymnasiekæresten Annette siden 1979 og har en fast og stor vennekreds igennem mere end 40 år. Jan Misser bruger ord som anstændighed og ordentlighed, når han beskriver den it-virksomhed, han driver på 30. år.

”It-branchen er jo lidt pudsig: fra mange som starter op uden held, til dem der i lyntempo lander som milliardærer på forsiden af Børsen. Hos Datacon er vi mere som maratonløbere, der er lykkes med vedholdende flid og slid,” kommer det nøgternt fra den garvede forretningsmand.

Helt konkret er det lykkedes ham og hans forretningspartner, og Datacons anden ejer, Kenn Buhl, at holde Datacon på egne hænder med sorte tal på bundlinjen i alle årene. It-bobler og finanskrise er forceret med stærke værdier som fundament.

Man skal huske at have sjælen med, er Jan Missers budskab. At knokle er ikke et mål i sig, det skal balanceres af livet med familie og venner: ”Vi har en sjælden stor vennekreds, helt tilbage fra gymnasietiden, vi er meget sammen, fx på rejser. Det er berigende at opleve noget sammen, gå til fodbold, se kunst, drikke rødvin.” Men man må ikke glemme at sætte sig mål, hvad enten de er store eller små, påpeger direktøren: ”Det giver stolthed, at man har arbejdet hårdt og nået nogle af sine mål.”

Læs meget mere i vores portræt af Datacons direktør og ejer, Jan Misser her.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: