Kvinde der benytter sig af online mobilbetaling

TILBYD JERES KUNDER EN EXCELLENT KUNDEOPLEVELSE!

En excellent kundeoplevelse er meget mere end at levere gode produkter. I en globaliseret verden er fremtidens vindere dem, der har formået at vinde slaget på internettet – uanset branche!

Er I i B2B-segmentet er det ikke nok at have en ”god personlig kontakt”. Nye generationer af indkøbere hos jeres kunder er opvokset med internettet og for dem er det afgørende, at I tilbyder en udbygget self-service løsning baseret på samme høje standarder, som de er vant til som almindelige forbrugere! Opdelingen mellem B2B og B2C er i internetsammenhæng en saga blot, tænk i stedet B2H (Business to Human).

PÅ JERES KUNDEPORTAL SKAL DE EKSEMPELVIS KUNNE FINDE:

  • Købsstatistikker
  • Informationer om, hvilke varer markedet finder interessante baseret på eksempelvis tilbagemeldingerne på jeres posts på de sociale medier
  • Tidligere ordrer, fakturaer og kontoudtog
  • Leveringsplaner

.. og meget, meget mere.

Hos Datacon har vi stor erfaring med at udvikle e-commerce løsninger til vores kunder, ofte i samarbejde med vores samarbejdspartnere, Dynamicweb og Sana Commerce. Vi indgår altid i projekterne helt fra starten af, da vi ved, at en succesfuld, fremtidssikret og omkostningseffektiv e-commerce løsning hænger uløseligt sammen med, at I får designet den rigtige arbejdsdeling mellem jeres e-commerce platform og jeres ERP-system.

DEN GODE OPLEVELSE:

  • Tilgængelige 24/7
  • Nemt at finde frem til de rigtige produkter
  • Nemt at finde komplementære produkter
  • Højt informationsniveau omkring anvendelse af jeres produkter
  • En god og intuitiv løsning, der hænger godt sammen med jeres ERP-system
DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.