Medarbejdere taler projekt

STYR PÅ PROJEKTØKONOMI OG RESSOURCER

Med projektmodulet i Microsoft Dynamics får I styr på projektøkonomi og ressourcer – ovenikøbet med et absolut minimum af arbejdsindsats.

Projektmodulet kan konfigureres til alle behov, fra de helt simple projekter, hvor der måske bare skal samles tidsforbrug og -omkostninger op til komplekse projekt-enterpriser med avancerede behov for styring af økonomi og ressourcer – det er udelukkende et spørgsmål om, hvordan det sættes op!

Med projektmodulet fjernes alle former for dobbeltarbejde, da registrering af udgifter, godkendelser og tidsregistrering kan foretages via blandt andet apps og tablets. Har I fastpris-projekter, sikrer I en jævn indtjening ud fra den månedlige vurdering af projekternes færdiggørelsesgrad – resten klarer systemet, da der selvfølgelig er fuld finansintegration. Håndtering af fakturering, evt. med indlagt workflow vedr. fakturagodkendelse, er en selvfølge, uanset om I har fastpris-projekter med a conto-fakturering eller I fakturerer efter løbende regning.

Udfører I også service, opretter I serviceordrer, som udføres i det interval, I har aftalt med jeres kunde. Dermed har I fuldt overblik over fremtidige opgaver. I har også mulighed for at lave abonnementsaftaler, hvor abonnementsfakturaerne dannes automatisk i den ønskede frekvens.

Indtægter og omkostninger på serviceordrer og abonnementsaftaler opsamles på projekter, således at I til enhver tid har styr på den samlede økonomi på både projektniveau og kundeniveau.

Projektmodulet er nemt at sætte op og særdeles skalérbart, så hvis I vil sikre, at jeres virksomhed også i fremtiden har den rigtige løsning til styring af projekter, er Microsoft Dynamics det helt rigtige valg!

FORDELE VED MODULET:

  • Eliminerer dobbeltarbejde
  • Fleksibel og skalérbar løsning
  • Håndterer alle typer af projekter
  • Sikrer korrekt efterkalkulation
  • Giver overblik og ressourcebehov med mulighed for integration til Microsoft Project.
  • Kan håndtere serviceopgaver og abonnementsfakturering
DET SIGER VORES KUNDER
Nu har jeg hørt mig selv sige ’R3’ det seneste halvandet år. Nu har vi gjort det, og det virker! Et optimistisk bud er, at vi kan nedbringe lagerværdien med fem til ti procent.
STÆRKE PARTNERE

Datacon leverer forretnings- og værdiskabende brancheløsninger inden for ERP. Vores kerneprodukt er Microsoft Dynamics AX og Dynamics 365.

Vi er Gold Certified Partner på Enterprise Ressource Planning, hvilket repræsenterer det højeste niveau af kompetencer og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er samtidig et udtryk for vores tætte samarbejde med Microsoft og vores mange timers uddannelse og certificeringer.

Datacon har herudover indgået partnerskaber med henholdsvis Dynamicweb, Tabellae, Sana Commerce, Consignor, AXtension, SignUp og Palette, der alle kan levere et 3. parts produkt med integration til vores løsninger.

Det gør vi for at tilbyde de bedste løsninger til vores kunder. Se mere om vores partnere her.

LAD OS RINGE DIG OP

Send os dit nummer, så ringer vi dig op og besvarer de spørgsmål du måtte have.