Performancetjek

Der kan være en lang række årsager til dårlig performance. Datacon tilbyder derfor et performancetjek af jeres installation. Dette tjek vil omfatte de områder, Datacon oftest oplever som årsag til en dårlig performance:

  • Forkert konfiguration af SQL og AX
  • Manglende vedligehold af SQL, reindeksering og beregning af statistik
  • Manglende vedligehold af AX (oprydning)
  • Manglende indeks på tabeller
  • SQL infrastruktur – RAM, CPU og disk
  • Performance-tung kode

Datacon råder over specialister inden for Infrastruktur, SQL og AX. Vi kan derfor tilbyde hjælp til alle ovenstående punkter.

Datacon vil udføre en analyse af jeres installation og opsamle en række performance-målinger. Samtidig gennemgår vi jeres applikation for manglende oprydning og vedligehold. Vi vil, i samarbejde med jer, udvælge de funktioner, der er mest performance-tunge og foretage en analyse af den bagvedliggende kode.

På baggrund af vores analyse, udarbejder Datacon en rapport. Denne rapport vil indeholde anbefalinger over punkter, der kan ændres eller justeres, for at opnå en bedre performance på systemet. Vi vil samtidig afgive et estimat på at løse disse punkter. Se meget mere om vores kundekoncepter her.

Prøv Datacons Performancetjek i dag

HVORFOR DATACON?

Vi er din Microsoft Dynamics partner. Vi har kompetencer på samtlige AX-versioner, lige fra Dynamics 2.5 til den nyeste Dynamics 365 for Finance and Operations.

Danskejet virksomhed med aktiv ledelse i dagligdagen

Vi er en danskejet virksomhed, der hver dag brænder for at hjælpe vores kunder med at blive så effektive som muligt – og tage deres forretning til det næste niveau!

Vi bidrager med en agil, løbende videreudvikling af dit ERP-system

Når der løbende opstår nye behov og udfordringer, er det altafgørende at have en kompetent ERP-samarbejdspartner, når der skal findes de bedste løsninger til netop din virksomhed.

Fast tilknyttet kundeteam

Vi arbejder i mindre teams, hvor du får de samme fleksible konsulenter hele vejen igennem. Det har vist sig af stor værdi for vores kunder.

Datacon leverer ikke det I beder om, men det I har behov for

Det gør vi fordi vi vil realisere de mest effektive løsninger, og fordi vi igennem mere end 30 års erfaring, ved hvad der skal til.

Vi er Microsoft Gold Partner

Datacon er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier.

Digitaliseringskoncepter

Vi har sat digitalisering på formel og hjælper dig med en afklaring af, hvilken vej netop jeres forretning skal gå.

Alle kunder er vigtige for os

Forvent høj service, ligegyldigt hvor stor din virksomhed er – vi stræber konstant efter at give dig den bedste oplevelse, og går gerne den ekstra meter der skal til.

Vi giver dig den fulde pakke

Udover Microsoft Dynamics, tilbyder vi en række tillægsydelser, med alt fra e-commerce, business intelligence, lagerstyringssystemer og meget mere.

Hvad kan vi hjælpe med?

Send os dine spørgsmål eller kommentarer her: